Når krisen banker på virksomhedens dør, og cashflow er ved at smuldre mellem hænderne på dig, kræver det styrke at fortsætte. Den situation var en virksomhedsejer kommet i, men Clairvoyant Business Rådgivning gav ham værktøjer til både at klare krisen og samtidig øge omsætningen markant.

Udvikling af produkter koster. Det måtte en virksomhedsejer sande, da han efter udvikling af sine produkter stod med en tom konto og intet cashflow. Han havde brugt for mange penge på at udvikle produktet, der gør akustikken bedre i rum, og selv om produktet var godt, tjente han ikke på det.

Gennem business rådgivning blev han spurgt, om han havde prøvet at kontakte et bestemt segment, der godt kunne bruge hans produkter. Segmentet bestod af mange små kunder frem for enkelte store, og det prøvede han. Hans handling mangedoblede omsætningen i hans virksomhed. Og han havde aldrig tænkt på at kontakte netop det segment.

Resultatet blev, at han fik hul på stagnationen og fik omsætning og ro på. Det gjorde, at han blev mere kreativ, og han har siden fået flere værktøjer at arbejde med, så han kan fortsætte med at udvikle sin virksomhed. Han har fået nye segmenter, og han har blandt andet åbnet op for kunder i Sverige. En mulighed, der kom til ham, fordi han handlede på de værktøjer, han fik af den Clairvoyante Business Rådgiver.

 

⭐ ⭐ ⭐ MØD VORES CLAIRVOYANTE BUSINESS RÅDGIVERE ⭐ ⭐ ⭐

 

Accepter frygten og få ro på situationen

Som menneske er det helt normalt at blive bange og reagere med angst og frygt, når du møder problemer. Det gælder også, når du står foran svære tider i din virksomhed. Derfor gælder det først og fremmest om at få ro på situationen, så du kan tage de rigtige beslutninger.

Det kræver, at du accepterer kendsgerningerne. Vi arbejder med selverkendelse og selvforståelse og tager udgangspunkt i, hvor du helt konkret er. Vi ser ofte, at virksomheder oplever en stagnation, hvor du som ejer kan være i tvivl om, i hvilken retning du skal gå. Men du kan sidde fast i mange andre forskellige kriser og udfordringer.

Når der er kommet ro på situationen, får du konkrete værktøjer, du kan arbejde med for at komme ud af krisen. Værktøjerne vælges, så de passer til din virksomhed og din situation. Gennem dine åndelige guider får du oplysninger om, hvad du skal gøre for at komme videre med din virksomhed eller videre i den proces, du sidder fast i. Du får nogle muligheder, men det er ikke en facitliste, så du skal bruge din egen frie vilje til at udføre opgaverne.

Ud af komfortzonen

For at komme godt videre, er det vigtigt, at du griber de værktøjer, du får, og at du handler på dem. Det kræver nogle gange, at du aktivt går ud på dybt vand. Når du er i en tryg zone, som du kender godt, kan det være en udfordring at tage skridtet ud af komfortzonen. Men det er netop i utrygheden, at vi som mennesker udvikler os – så kast dig ud i det!

Først arbejder vi dog med din bevidsthed om dig selv. Vi hjælper dig til at komme ind i kroppen, så du finder ro og ikke stresser. Det gør vi ved at bekræfte, hvad der sker hos dig, så du slipper energien. Så begynder vi at arbejde med din personlige udfordring. Hvad er det, der gør, at du blokerer for dig selv? Hvor kommer angsten og frygten fra? Kun ved at blive bevidste om det, kan du handle, for du skal bruge både krop og hjerne, når du har fået værktøjerne.

Find frem til dine potentialer og brug dem

Både personligt og som virksomhedsejer får du gennem dine åndelige guider klarhed over dit potentiale. Ofte er det noget, du allerede selv har fået øje på, men som du har lagt væk, fordi det er for farligt – sådan føles det i hvert fald, fordi du skal ud af din komfortzone. Men hvis du er åben, kan du blive inspireret til at gøre noget ved det og udføre de idéer, du ikke har formået at fuldføre endnu.

Du kan blive spurgt om, hvorfor du ikke har udført en bestemt handling endnu, eller hvorfor du ikke har prøvet at opsøge et andet segment af kunder. Det kan føles usikkert og grænseoverskridende, og det kan være årsagen til, at du ikke har handlet på det endnu. Når der er ro på situationen, bør du handle på netop de områder, du får klarhed over. På den måde undgår du at blive frustreret og føle afmagt, og du undgår at prøve forskellige løsninger og panikhandlinger, der blot presser dig negativt.

Som clairvoyante kan vi se det, du ikke kan, og vi kan derfor hjælpe dig med at åbne op for muligheder, du ikke kan få øje på, og vi kan give dig løsninger til at udvikle virksomhedens potentialer.

Vil du også have værktøjer til at styre din virksomhed sikkert gennem krisen, så du kommer stærkere ud på den anden side? Så kontakt en af vores dygtige Clairvoyante Business Rådgivere på Klarsyn24.