Lumea

Lumea

  • Clairvoyance
  • Klarsyn
  • Business rådgivning
  • Tarot - englekort
  • Afdødekontakt

Lumea er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance. Lumea har et stærkt klarsyn, klarfølelse samt klarhørelse og er meget præcis i sine læsninger. Her på klarsyn24 vil jeg kunne hjælpe, guide og give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have om eks. Job, økonomi, kærlighed, parforhold, business rådgivning og afdødekontakt mm.

Logget ud

Ring døgnet rundt på
70 22 22 89
- og vælg nr. 104
Minutpris 20 kr.
Mindste debitering er 7 min.

Garanteret tavshedspligt

Velkommen til mig

Ligeså længe jeg kan huske, har jeg haft oplevelsen af en ekstra dimension. En åndelig ikke fysisk verden, fyldt med lys, som jeg altid kunne forbinde mig med og som altid stod parat med tryghed og vejledning.

Efterhånden som jeg voksede op blev det tydeligt for mig, at det der var naturligt for mig, ikke var så åbenlyst for andre mennesker. Jeg fandt ud af at jeg havde stærke psykiske evner. Men hvordan de var kommet, hvorfor og hvad jeg skulle bruge dem til, fandt jeg først ud af langt senere.

Jeg har brugt mange år på at udvikle og forfine mine evner og min viden om den åndelige verden, for på den måde at være bedst mulig klædt på, til at hjælpe og vejlede andre mennesker på deres vej. Jeg er uddannet på Maja Fridan's clairvoyance skole, har en uddannelse i astrologi fra Skandinavisk Astrologiskole. Har taget flere kurser på The Arthur Findley College of psychic science, i afdødekontakt, healing, esoterisk og spirituel visdom, med nogen af de bedste undervisere i verden. Herudover har jeg en bachelor i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet.En clairvoyance skal tale til hjertet. Uanset om du søger clairvoyant vejledning til et specifikt livs område eller blot ønsker et clairvoyant overblik over dit liv, er en clairvoyance en god mulighed for at opnå større klarhed. En clairvoyance session hos mig vil give dig et frisk perspektiv og vil virke som et dynamisk redskab til at opnå større indsigt i de vigtigste faktorer i dit liv. En clairvoyance kan blandt andet give dig svar på, hvad der skal til, for at du kan skabe dig det liv du ønsker for dig selv, og er en god måde at få inspiration og vejledning på.

Mit mål er at formidle budskaberne klart og tydeligt, samt at videregive brugbare værktøjer der er håndgribelige og let anvendelige. Husk altid på, at du uanset din situation har evnerne til at forandre den til det bedre.

At arbejde clairvoyant med andre mennesker er en stor glæde og inspiration for mig. Jeg er samtidig meget bevidst om det ansvar der følger med, i forhold til at formidle budskaberne fra den åndeligeverden, så det bliver forståeligt og er til gavn for den enkelte.

I mit arbejde på klarsyn24 gør jeg brug af tarot kort i mine læsninger.Jeg har netop haft en rigtig god clairvoyanceoplevelse hos dygtige Lumea. Hun er venlig, skarp og konstruktiv. Hende vil jeg helt sikkert ringe til en anden gang.

Med venlig hilsen
Lene Bang
Tak :)