Gitte

Gitte

  • Clairvoyance
  • Klarsyn
  • Business rådgivning
  • Afdødekontakt
  • Kanalisering
  • Coaching

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.

Logget ud

Ring døgnet rundt på
70 22 22 89
- og vælg nr. 208
Minutpris 20 kr.
Mindste debitering er 7 min.

Garanteret tavshedspligt

Velkommen til ...

Hos mig vil du finde tydelig støtte og vejledning i forhold til spørgsmål, såsom; familie/kærlighed, karriere/jobsituation, business, bopæl, eller hvad der nu ellers måtte røre sig, lige her og nu.

Du vil få udleveret brugbare værktøjer, samt finde motivationen og få vist de evt. forhindringer der måtte være, sådan at du kan undgå dem eller handle på dem. Du går ikke tomhændet herfra.

Jeg er født med mine stærke spirituelle evner, og har sidenhen forfinet min forbindelse til den åndelige verden og uddannet hos Flow Harmony, Vejle. Og har ligeledes deltaget i et utal af kurser og seminarer. Samt uddannet mig til Coach, Syddansk Universitet.

Jeg er skarp til at formidle tydeligt, hvad du kan handle på, samt hvilke muligheder du har, hvor du herefter kan vælge på det og finde den rette vej for lige netop dig.

Kærligst Gitte

Kundeoplevelser:

Kære kundeservice

Jeg har talt med Gitte, og det har været en virkelig god oplevelse, hvor jeg klart fornemmede hendes empati, troværdighed og respekt for at dette handler om mennesker.

Jeg fik meget klare svar på mine spørgsmål, og har virkelig kunne bruge det til noget.

Jeg har efterfølgende konstateret, at hun tillige også er meget præcis i de vejledninger, som hun gav mig, og det vækker stor tillid.

Jeg kan klart anbefale Gitte.

Mvh. Kirsten

Gitte har virkelig hjulpet mig gennem en svær tid.