Pia

Pia

  • Clairvoyance
  • Spirituel Psykoterapi
  • Fjernhealing
  • Klarsyn
  • Business rådgivning
  • Tarot - englekort
  • Coaching

Pia er født med sine spirituelle evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Hun er en stærk clairvoyant som evner Clairvoyance, Klarsyn og klarfølelse.

Logget ud

Ring døgnet rundt på
70 22 22 89
- og vælg nr. 200
Minutpris 20 kr.
Mindste debitering er 7 min.

Garanteret tavshedspligt

Velkommen til….

Det vil være mig en stor glæde at hjælpe dig med det, der er vigtigt for dig i dit liv og give dig de værktøjer, indsigter og det kærlige skub, der kan forandre dit liv i stort og småt.

Jeg laver spirituel rådgivning i dit parforhold, økonomi, job/business, relationer, familie og din egen personlige udvikling. N
Jeg er født med mine spirituelle evner, og har gennem de sidste 20 år arbejdet med Clairvoyance. Jeg kommunikerer stærkt med universet, og det føles som ”hjemme” for mig, når jeg laver clairvoyance.

Jeg kan støtte dig i samtale om svære følelsesmæssige og smertefulde ting i dit liv, som har skabt en krise i dit liv, der hæmmer dig i at leve dit liv. Det kan være at du lige har mistet dit job, er midt i en skilsmisse eller måske har du mistet en af dine kære, og har brug for at tale. Jeg er klar til at lytte til dig.

Jeg er rummelig, empatisk og nærværende i mine samtaler. Jeg er god til at lytte, og så er jeg præcis og klar i mine budskaber, så du får indsigt i, hvad der er det rigtige for dig.

Jeg er uddannet Psykoterapeut ved Instituttet for Dybdeterapi med speciale i regression og spirituel rådgivning/psykoterapi, og jeg er certificeret life- og business coach ved Manning Inspire.

Jeg glæder mig til at tale med dig, og støtte dig i det du har brug for.

Kærligst Pia