Så nemt er det at bruge klarsyn24.dk:

  1. Opret dig som bruger på Klarsyn24.dk (dette skal kun gøres en gang)
  2. Ring på telefon 70 22 22 89, og tal med en selvvalgt vejleder
  3. Efter din samtale bliver prisen for det antal minutter du har talt med vejlederen (minutprisen er 20,- kr. Inkl. Moms, mindste debitering er 7 minutter) hævet fra det tilknyttede betalingskort, og du modtager en kvittering på din e-mail. OBS Tales der mere end 7 minutter bliver din trækning på dit kort delt op i 2 En trækning på 140kr og herefter en trækning på de resterende minutter.


Før du kan ringe til Klarsyn24.dk, skal du oprettes som bruger. Her beder vi om dine stamdata og dine betalingskortoplysninger.
Det telefonnummer du registrerer dig med, er det nummer du skal bruge når du ringer til Klarsyn24.dk.
Du bliver også bedt om at lave din egen 4 cifret kode, som også bruges når du ringer til Klarsyn24.dk.

Du indtaster dine betalingskort oplysninger fra det betalingskort, hvor beløbet fra dine opkald trækkes. Der hæves naturligvis intet beløb, før du har haft en samtale med en Klarsyn24 vejleder.
Der lagres ingen følsomme betalingsoplysninger, som eksempelvis kortnummer, hos Klarsyn24.dk. Denne information krypteres på betalingssiderne hos AltaPay, som er Dankort, VISA og Mastercard PCI-certificeret. Du holder selv stamdata og betalingskortoplysninger opdateret, via bruger log ind på www.klarsyn24.dk

Du ringer til Klarsyn24.dk på telefon 70 22 22 89. Her taster du din 4 cifrede selvvalgte kode og nummeret på den vejleder du ønsker at tale med.

Efter din samtale bliver prisen for det antal minutter du har talt med vejlederen (minutprisen er 20,-kr. Inkl.moms, mindste debitering er 7 minutter) hævet fra det tilknyttede betalingskort, og du modtager en kvittering på din e-mail.