Efter mange års ægteskab, der kulminerede i en hård skilsmisse, ønskede en kvinde at få et overblik over, hvad det kommende år ville byde på. Med et Tarotkort oplæg over de næste 12 måneder og en tolkning rettet personligt mod hende gav hun med sine egne ord sig selv den største gave i lang tid.

Hos Klarsyn24 arbejder vi med flere forskellige redskaber ved siden af vores clairvoyante sanser. Et af de redskaber er kort. Når du stiller et spørgsmål, skaber et Tarotkort oplæg et visuelt billede. Det er en fordel at lægge Tarotkort, hvis dit spørgsmål er komplekst, eller hvis du har brug for et større overblik over en situation. Faktisk er det en fordel at lægge et Tarotoplæg, når der opstår en ny situation i dit liv.

For kvinden var skilsmissen et kaos af følelser, der var opstået på baggrund af den hårde tid op til det endelige brud og tankerne om, hvad fremtiden ville rumme. Ville alt blive ok? Da kvinden gennem en længere periode løbende havde fået clairvoyance og intuitiv vejledning via Klarsyn24, valgte hun at få udarbejdet et personligt årshoroskop.

– At få clairvoyance er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Og da jeg valgte få udarbejdet et personligt årshoroskop af Klarsyn24, gav jeg endnu en gang mig selv den største gave, jeg har fået i mit liv, fortæller kvinden.

Tarotkort viser temaer, hjælp og barrierer for året

Vi lagde 12 Tarotkort – et for hver måned – og to understøttende kort: det ene kort for, hvad der i de kommende 12 måneder hjælper kvinden i forhold til de temaer, der dukker op, og det andet kort for, hvad der vil være barrierer for kvinden i forhold til temaerne.

“Kontakt Klarsyn24’s kompetente Clairvoyanter for et Tarotkort oplæg”

For hver måned gennemgik vi, hvad der vil ske på det ydre plan, og hvad der vil ske i kvindens indre plan. Og så koblede vi de forskellige måneder sammen, så kvinden kan se den røde tråd i de temaer, der vil komme. Til slut gennemgik vi de tværgående temaer som for eksempel udviklingstema, ydre temaer og indre temaer.

Vi gennemgik også forskellige handlingsmuligheder i forhold til det kommende år. Kvinden fik ligeledes svar på nogle specifikke spørgsmål, hun havde på tværs af de 12 Tarotkort og de to understøttende kort.

Personligt årshoroskop giver indsigt og overblik

– Gennem de godt 1 ½ time, oplægget varede, fik jeg fortalt om hvert Tarotkort på en helt fantastisk hjertevarm måde, og kortene blev vendt med kæmpestor indsigt, klarsyn, kærlighed og omsorg. Jeg fik kastet et klart lys over mit liv for det kommende år, og det gav mig overblik, mod og glæde til at kaste mig ud i de næste 12 måneder. Tarotoplægget har gjort mig meget klogere på mig selv og min udvikling, stråler kvinden.

Hos Klarsyn24 lægger vi Tarotoplæg ud fra netop din situation, for eksempel årsoplæg, fødselsdagsoplæg, bryllupsoplæg, oplæg i forbindelse med ny bolig eller nyt job. Mulighederne er mange. Vi bruger både Tarotkort og Steven D. Farmers Earth Magic Cards.

Når du bestiller et overblik over de kommende 12 måneder, får du både et Tarotoplæg med de kommende 12 måneder, en tolkning, der er personligt rettet mod dig, og et overblik over året, både på din indre udvikling og på dit ydre liv. Og vi sætter fokus på netop de temaer, der fylder i dig lige nu – eller dem, som den clairvoyante kan se, vil komme til at fylde i dig. Derudover giver vi dig værktøjer i forbindelse med tolkningen, som du kan anvende, efterhånden som månederne går, og de enkelte hændelser viser sig.

– Jeg kan kun af hele mit hjerte anbefale Klarsyn24, hvis man vil opsøge en dygtig clairvoyant, som er i en klasse helt for sig selv, og jeg kan absolut anbefale at få lagt et årshoroskop, hvor du får vendt kort omkring dit liv og din fremtid på den mest givende og fantastiske måde, slutter kvinden.

Står du også i en livsændrende situation og har brug for at få overblik over dit liv, er et Tarotkort oplæg en oplagt mulighed. Kontakt Klarsyn24’s kompetente Clairvoyanter.