Numerologi – Navn til baby – Skype session

Få et navn, der tiltrækker glæde og succes, til din baby via Skype.

2.795,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Giv din baby den bedste start på livet med et navn, hvor energierne er i harmoni. Med et rent numeroskop vil dit barn stå stærkere i livet og være i harmoni med sig selv. Det gør det i stand til bedre at tackle de udfordringer, livet byder på.

Navnevibrationerne i dit barns navn vil støtte barnet i at udvikle sig, og barnet vil have en større evne til at give og modtage kærlighed. For barnet vil det betyde, at livet føles lettere og gladere. Når du vælger at give dit barn et navn i balance, vil det ikke føle øvre begrænsninger, men vil i stedet tiltrækkes af det gode.

Når du bestiller et navn til din baby, modtager du en mail med et link til din Skypekonsultation. Når tidspunktet for din konsultation nærmer sig, logger du blot på Skype og klikker på linket. Tjek i god tid, at din lyd, Skypekonto og internetforbindelse fungerer. Så får du det optimale ud af konsultationen.

Bestil et navn til din baby, der løfter dit barn og gør det stærkere.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Skype session.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.