Spirituel Psykoterapi – Skype session

Få værktøjer til at rumme dine tunge og svære følelser og bliv fri i dig selv med spirituel psykoterapi via Skype.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Går du igennem en krise, eller påvirker tidligere oplevelser dit liv? Spirituel psykoterapi hjælper dig til at rumme de tunge og svære følelser, så du kan åbne dit hjerte til dig selv og komme tæt på dine indre planer. Lær at rumme dine lyse og mørke skygger og bliv fri af de gamle og destruktive mønstre og overbevisninger.

I spirituel psykoterapi bruger vi spirituelle værktøjer som healing, intuition og de psykoterapeutiske værktøjer, og du bliver mødt præcis der, hvor du er fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Oplev at blive løftet ud af de sider af dig, der hæmmer dig i at folde dig ud som den autentiske del af dig selv.

Sessionen i spirituel psykoterapi foregår via Skype, så du har mulighed for at lægge tiden, som det passer dig. Du modtager automatisk en bekræftelsesmail, når du har bestilt en spirituel psykoterapi. I mailen er der et link til din Skype session, og det skal du blot klikke på, når tidspunktet nærmer sig.

Log på Skype i god tid inden din session, så du kan nå at tjekke, at din lyd, internetforbindelse og Skypekonto virker.

Book en spirituel psykoterapi nu, så du kan leve et liv i harmoni med dig selv.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.