Et stigende antal kvinder oplever fertilitetsproblemer, og på trods af flere forsøg med kunstig befrugtning lykkes det ikke at blive gravid. Selv om kvinden er rask og burde kunne blive gravid, kan der være ubalancer, der blokerer. Det oplevede en kvinde, der fik rettet balancen i kroppen med C7 Tools.

I flere år havde en kvinde brændende ønsket sig et barn, men flere forsøg med kunstig befrugtning opfyldte ikke drømmen. Kvinden havde ingen kæreste, og hun havde derfor udvalgt en donor, der skulle være far til hendes kommende barn. Men efter flere forsøg med kunstig befrugtning var hun stadig ikke gravid.

Kvinden på 45 år var ikke i tvivl om, at hun skulle være mor, og da der ikke var udsigt til at have en far som en del af hendes kernefamilie, valgte hun at få et barn med en donor. Planen var klar, og umiddelbart var der ikke noget fysisk i vejen med hende. Hun fik udtaget æg, fik dem befrugtet og sat op. Flere gange. Efter 7 mislykkede forsøg virkede drømmen om et barn langt væk, og hun begyndte at miste håbet.

C7 Tools hjalp på fertilitetsproblem

Alligevel var hun ikke klar til at give op og leve resten af sit liv uden børn, så da hendes søster anbefalede hende at prøve C7 Tools (Creating Seven Tools), gav hun dem en chance. Kvinden havde tidligere brugt toolsene i andre sammenhænge, så hun kendte til dem i forvejen og havde ingen fordomme omkring dem.

For at finde ud af, hvilke af de 130 C7 Tools, kvinden havde brug for, lavede konsulenten en symbolaflæsningstest med pendul. Gennem testen fandt de ud af, at hun skulle have fjernhealing med 6 C7 Tools. Ved hjælp af fjernhealingen med de udvalgte tools modtog kvinden en direkte energi til at gøre hendes krop klar, så det kunne lykkes at blive gravid.

Gennem de vibrationer, som toolsene sender 24 timer i døgnet i en uge ad gangen, blev de blokerede områder i kvindens krop påvirket. Hun gennemgik en intensiv fjernhealing under processen med at få taget æg ud og sat de befrugtede æg op i livmoderen. Hurtigt fik hun det bedre i sig selv, toolsene skabte harmoni i kroppen, og efter kort tids behandling med C7 Tools fik kvinden den glædelige besked, at hun var gravid.

Mere energi og velvære med C7 Tools

Under graviditeten fortsatte kvinden med at modtage fjernhealing med C7 Tools, når hun havde behov for det. Toolsene hjalp hende blandt andet, når hun var utilpas eller døjede med træthed på grund af graviditeten.

Da tiden var inde, fødte kvinden tvillinger og fortsatte med at modtage energi fra C7 Tools. Hun købte 40 tools til sig selv og sine børn, og dem bruger hun, når de har behov for det. Kvinden fik opfyldt sin drøm om at blive mor, og både hun og hendes børn trives og lever et liv fyldt med glæde.

Drømmer du om at få børn, men oplever du også fertilitetsproblemer? C7 Tools skaber harmoni i din krop, så du også kan få dit ønske opfyldt. Kontakt Klarsyn24 og kom tættere på din drøm.