Arbejd hos Klarsyn24.dk

Vi ansætter løbende dygtige professionelle clairvoyante. Du evner eventuelt også tarotkort, pendulering og astrologi.

Hvis du kunne tænke dig et fleksibelt og interessant job, som du kan udføre hjemmefra, så kontakt os i dag på telefon 70 22 22 58 eller send os en mail på kundeservice@klarsyn24.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Klarsyn24.dk

Vi søger løbende nye dygtige kolleger

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

- Hillerød

Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Lumea. Dagen idag er allerede bedre end igår 🙂 SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Mette

-

Jeg har prøvet Gitte. Hun er super dygtigt og utroligt hvad hun kan fortælle mig bare ved at vide mit navn. Alt hvad hun sagde kunne jeg nikke kendeligt til og hun er meget troværdig. Man behøver jo ikke tale i en hel time det er jo op til en selv. Prøv det. Det er de penge værd og spændende. Mvh. Mette