Astrologi

Astrologi er læren om, hvordan månen, solen, planeterne og stjernerne påvirker begivenheder på Jorden og det enkelte menneskes liv. Ud fra himmellegemernes indbyrdes stilling og dit stjernetegn kan en astrolog lægge dit horoskop, som kan guide dig i dit liv.

Astrologi

I astrologi opfatter vi Universet som en enhed, hvor alle dele påvirker hinanden gennem kosmiske strålinger og vibrationer. Når vi arbejder med astrologi, ser vi på sammenhængen mellem himmelrummet, deres positioner og forbindelser, og hvad der sker her på Jorden. Vi ser på, hvilken indflydelse himmelrummet har på livet og os mennesker.

Astrologi giver dig mulighed for at forstå dig selv og dit liv, og det giver dig mulighed for at udvikle dig selv personligt. De vigtigste faktorer er vores to himmellys, Solen, som er vores indre kerne, og Månen, som er vores følelser og mor.

Planeternes betydning

Planeterne er vigtige i astrologi, og de har hver deres egenskaber. De personlige planeter er:

 • Merkur, der står for kommunikation, formidling og indlæring
 • Venus, der er planeten for kærlighed, økonomi, samarbejde og vores værdier, både de materielle og menneskelige
 • Mars, som er vores energi, drivkraft og mod.

Derudover har vi de ydre planeter, som er:

 • Jupiter, der står for retfærdighed, søgen efter det sande og sunde i livet og søgen efter alt, der kan give ny udvikling, højere idealer, filosofi og livsholdning.
 • Saturn, der giver os vores ansvarsfølelse, loyalitet og udholdenhed, til vi når vores mål
 • Uranus, der er planeten for original og avanceret tankegang, det fremtidsorienterede og stort frihedsbehov
 • Neptun, der står for fantasi, kreativitet, illusioner, drømme, idealer og kærlighed
 • Pluto, der er alle yderpoler, enten/eller, genfødsel, andres værdier og astrologi.

Vi har også en asteroide, der hedder Chiron, der står for såret og healeren, og den har stor indflydelse på menneskers erhvervsvalg. Derudover har vi den sydlige måneknude, der viser det, vi har med os fra tidligere liv, og den nordlige måneknude, der viser det, vi arbejder efter i dette liv. Længere ude har vi de store stjerner, der også har stor indflydelse på os mennesker og vores liv.

Vi bliver påvirket af planeterne

Alle planeter kan stå i forskellig afstand til hinanden, og det påvirker os forskelligt. Nogle planeter kan stå samlet, hvilket giver stærk energi. Andre kan stå i kvadrat, hvilket viser udfordringer, eller de kan stå direkte over for hinanden, hvilket viser udfordringer med andre.

Der er også nogle forbindelser, der er positive, mens vi skal arbejde lidt med andre indflydelser for at få det fulde udbytte. Og så er der nogle meget stærke indflydelser, der viser, hvad vi har liggende på rygraden. De viser kvaliteter, som vi har oparbejdet i tidligere liv, og dem kan vi have glæde af, når vi skal klare eventuelle udfordringer i dette liv.

Når vi kender alle positionerne, kan vi bruge dem til at lave et fødselshoroskop, der viser dig de kvaliteter, egenskaber, forcer og udfordringer, som du har med dig i dette liv. Dit fødselshoroskop er delt op i 12 huse med hver deres betydning:

 • hus er lig med Ascendanten og står for den vej, vi går. Sammen med Sol og Måne er det de vigtigste faktorer i horoskopet
 • hus er vores værdier
 • hus er kommunikation
 • hus er vores hjem
 • hus er vores børn
 • hus er vores daglige hjemmefront og behov
 • hus er vores forhold til andre
 • hus er andres værdier
 • hus er vores åndelige søgen
 • hus er vores målsætning
 • hus er vores venner og grupper
 • hus er der, hvor vi kan lide at være i vores egen isolerede og åndelige verden.

Fødselshoroskop fortæller om vores egenskaber og livsvej

I fødselshoroskopet ser vi de 12 stjernetegn, som er dyrekredsen, der starter med Vædderen, efterfulgt af Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandmanden og Fisken. Vores stjernetegn bestemmes af den dag, vi er født på, da Solen står i netop det tegn den dag. Ascendanten er det tidspunkt på dagen, vi er født, og vi ser her på, hvor Jorden er nået i sin rotation.

Det tegn, der stiger op på horisonten, når vi fødes, viser vores egenskaber, kvaliteter og vej i livet, og det har stor indflydelse på vores liv. Hvis der er en planet tæt ved horisonten, når vi fødes, vil planeten gennem sit stærke lys få stor indflydelse på os og vores vej i livet.

Månen og de andre planeter kan ligge i andre tegn end dit stjernetegn, men de vil være med til at uddybe billedet af dig som menneske. Himmelrummet giver os også store stjerner, der har indflydelse på dig som menneske, hvor Solen, Månen og Ascendanten er de vigtigste faktorer. I starten af livet er Månen vigtig, for her er tilknytningen til moren størst. Ascendanten kommer i spil ved 6-7-års alderen, hvor barnet typisk kommer ud og møder andre i blandt andet skolen.

Solen er det sidste himmellegeme, som vi mennesker kommer til, og her er der fokus på, hvem du er, og hvilke egenskaber du har. Det er forskelligt, hvornår vi mennesker finder frem til vores Sol.

Brug astrologi og fødselshoroskop til personlig udvikling

I et fødselshoroskop kan der være mange aspektforbindelser mellem planeterne og til Ascendanten og MC, som er vores mål og det, vi stræber mod. Der kan være udfordringer, som er vist med røde streger i horoskopet, og der kan være nemme ting og ting, der ligger på rygraden, som er vist med grønne streger. Der vil som regel være en kombination af røde og grønne streger.

Måske tænker du, at mange røde streger i et horoskop er ensbetydende med et svært liv, men sådan er det heldigvis ikke. Udfordringer indikerer en trang og en lyst til at tage udfordringen op og gøre en indsats for at få det bestemte område til at fungere bedre og på den måde selv få det bedre. Når vi dermed tager udfordringen op, oparbejder vi et talent på et område, der før var svært for os.

Som udgangspunkt findes der ikke dårlige horoskoper, for det vigtigste for os alle er, at vi er trofaste og loyale over for det, vi er. Du vil altid være født på det rigtige tidspunkt, og du gør alle ting, så godt du kan, ligegyldigt hvilken vej du følger, eller hvor du er i dit liv.

Når du følger dit hjerte og din sjæl i de ting, du gør, vil du opleve en personlig udvikling, og du vil begynde at følge den vej, der fører dig hjem til dig selv. Du kan derfor bruge dit fødselshoroskop til at finde ud af, hvilke ressourcer du har til følge dit hjerte, så du får lykke og harmoni i dit liv.

Brug astrologien som guide til at forstå dit liv og opnå den lykke, du ønsker. Få lagt dit fødselshoroskop og blive klogere på dine egenskaber, så du kan styrke alle områder af dit liv.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]

03
okt

Få bedre økonomi med hjælp fra Clairvoyant

Økonomi er for de fleste et ømt emne, specielt hvis den halter lidt. Og værre endnu, hvis du har udfordringer med at administrere dine penge på en fornuftig måde. Telefonclairvoyance er din fortrolige hjælp til at give dig økonomisk overblik og stabilitet. Penge gør dig ikke lykkelig, siger man. Men er der kaos i økonomien […]