Naturmedicin – Homøopati

Naturmedicin er den brede betegnelse for alle naturlige produkter, der er fundet i naturen, hvor erfaringerne typisk er gået i arv gennem mange generationer. Naturmedicin har til formål at hjælpe og helbrede, og der findes et bredt udvalg af forskellige kosttilskud, urter og teer. Homøopati er en specialiseret form for naturmedicin.

Homøopatisk medicin virker dybt og er mild for kroppen

Homøopati er en mild og venlig måde at hjælpe kroppen til at genoprette sin egen balance. Homøopatiske lægemidler er naturlig medicin, hvor ingredienserne er råstoffer fra naturen, der er stærkt fortyndet med vand eller alkohol. Hver gang råstoffet bliver fortyndet, rystes eller bankes det kraftigt, og det kaldes for potensering. Medicinen opnår herved en energi, der gør virkningen stærkere.

 

Naturmedicin kan bruges af alle mennesker, også selv om du måske ikke kan tåle konventionel medicin eller måske ikke ønsker at bruge det. Homøopati har været kendt og anvendt i Danmark, siden grundlæggeren Samuel Hahnemann udviklede lægekunsten for over 200 år siden.

 

Samuel Hahnemann var en tysk læge og kemiker, der levede i år 1755-1843, og han udviklede en teori om, at en lidelse skulle helbredes med noget lignende. Derfor udførte han i slutningen af 1700-tallet forsøg, hvor han indtog datidens medicin mod malaria, kinabark, selv om han ikke var smittet med malaria.

 

 

Fortyndet råstof helbreder ubalancer

Hans erfaringer viste, at medicinen fremkaldte en koldfeberlignende tilstand, der var lig malaria. Og han lavede senere forsøg med andre raske mennesker, der viste det samme. Han opdagede, at han kunne fortynde og dynamisere medicinen, så den virkede på de symptomer, som det oprindelige stof fremkaldte. Dermed kunne medicinen, som er råstof i fortyndet form, hjælpe et sygt menneske af med de symptomer, som blev fremkaldt hos et rask menneske, der fik råstoffet ufortyndet.

 

Han udviklede derfor det homøopatiske princip, at lige skal helbredes med lignende. Deraf kommer navnet homøopati, der er sammensat af de græske ord ”homoios”, der betyder lignende, og ”pathos”, der betyder lidelse. I dag anvendes homøopatiske lægemidler af mange læger og endnu flere alternative behandlere over hele Jorden på grund af dens gode egenskaber.

 

Homøopati hjælper kroppen til at helbrede sig selv ved at regulere de indre processer. Så i stedet for at skjule symptomerne på ubalancer, hjælper homøopatiske lægemidler kroppen tilbage til en sund balance.

 

Helbred dine ubalancer i stedet for blot at skjule symptomerne. Naturmedicin og homøopatiske lægemidler skaber balance i din krop og dit sind, så du bliver fyldt med energi og velvære.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]

03
okt

Få bedre økonomi med hjælp fra Clairvoyant

Økonomi er for de fleste et ømt emne, specielt hvis den halter lidt. Og værre endnu, hvis du har udfordringer med at administrere dine penge på en fornuftig måde. Telefonclairvoyance er din fortrolige hjælp til at give dig økonomisk overblik og stabilitet. Penge gør dig ikke lykkelig, siger man. Men er der kaos i økonomien […]