Clairvoyance

Få Clairvoyant vejledning omkring – Kærlighed – Parforhold – Job/Arbejde – Økonomi

Sidder du fast i dit liv, eller har du svært ved at tage den rigtige beslutning? Clairvoyance giver dig overblik og klarhed i dit liv, så du står stærkere til at vælge den rette vej for dig.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Clairvoyant Online Rådgivning ⇒ Åbent 24 timer i døgnet
Få Svar og klarhed på dine udfordringer i livet ⇒ RING NU!

Når du er oprettet som bruger, er du klar til at tale med vores dygtige clairvoyante konsulenter.
Læs mere om den enkelte konsulent – klikke på billedet – eller “Læs mere …”.

Hvad er clairvoyance?

Ordet clairvoyance stammer fra Frankrig og betyder egentlig klarsyn. Ordet clairvoyance bruges dog også til at dække begreberne klarhørelse og klarfølelse. En clairvoyant er derfor et menneske, der er i besiddelse af en eller flere af disse evner:

  • En klarfølelse (clairvoyanten mærker stemning eller følelser på egen krop i fremtid eller fortid)
  • En klarhørelse (clairvoyanten hører sætninger i en bestemt situation i fremtid eller fortid)
  • Et klarsyn (clairvoyanten ser en bestemt situation i fortid eller fremtid).

De 3 sanser er så højt udviklet hos clairvoyante mennesker, at de evner at indleve sig i andres følelser. De hører ting, der ikke kan høres med det fysiske øre, og de ser ting og personer, der ellers er usynlige for det blotte øje.

De psykiske evner bruges til at få indsigt i den åndelige og spirituelle verden, så du kan blive vejledt til at træffe de beslutninger, der gør dig i stand til at leve dit liv mest harmonisk.

 

Hvad gør en clairvoyant?

Mennesker, der besidder clairvoyante evner, får informationer og budskaber fra den åndelige verden. Alle mennesker har åndelige vejledere og skytsengle, og en clairvoyant hjælper dig med at få formidlet de budskaber, så du kan bruge dem som vejledning i dit liv.

Alt i universet består af energier, der arbejder sammen på kryds og tværs og vibrerer på forskellige frekvenser. Clairvoyante mennesker evner med deres stærke indfølingsevner at fornemme disse energier og deres frekvenser – også dem, der ikke er manifesterede i den fysiske verden.

Derfor kan en person med clairvoyante evner fornemme og kommunikere med den åndelige verden. Ved at mærke dit energifelt stiller clairvoyanten sig ind på dine skytsengle og åndelige vejledere, og du kan dermed stille spørgsmål om situationer eller områder i dit liv, som du har brug for vejledning til.

 

Clairvoyance giver dig indre ro

Åndeverdenen kender ofte sider af dig, du ikke selv er bevidst om. Derfor er clairvoyance din kilde til indsigt og forståelse samt et mere harmonisk og balanceret sind. Når du har fået åndernes indsigtsfulde råd og vejledning, vil du blive afklaret og give rum til lys og kærlighed i dit liv.

Nogle gange løber du ind i udfordringer i livet, som du ikke selv kan løse. I de tilfælde er det en stor hjælp at vende sig mod den spirituelle verden. Ofte ligger der nemlig budskaber uden for de fysiske sansers rækkevidde, men dine åndelige vejledere kan give dig den rådgivning, du har brug for.

Den clairvoyante fungerer som talerør for åndeverdenen og kan viderebringe dig de budskaber, du skal have. Du får afklaring med din fortid, vejledning til din nutid og indsigt i din fremtid. Du får også råd og indsigt i temaer som:

  • Følelsesmæssige udfordringer
  • Personlig udvikling
  • Indsigt i din fremtid
  • Kontakt til afdøde

Den åndelige verden ser sider af dig, som du ikke selv ser, og derfor hjælper clairvoyance dig med at udvikle dig selv og finde nye potentialer. Clairvoyance kan også gøre dig klogere på emner fra din fortid, som begrænser dig i din nutid. Med de åndelige budskaber kan du blive fri af blokeringerne og få mere glæde i dit liv.

Brug clairvoyance til at skabe en harmonisk nutid og fremtid, så du kan udvikle dine potentialer og træffe beslutninger, der former det liv, du gerne vil leve.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår 🙂 SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. 😇

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

21
apr
Tarotkort oplæg - Clairvoyant

Tarot: Sådan bliver din kærlighed i fremtiden

Finder jeg den eneste ene? Er mit forhold slut? Finder jeg sammen med min ekskæreste igen? Spørgsmålene til din fremtidige kærlighed kan være mange og brede. Og sidder du alene med dine spørgsmål, kan det føles overvældende. Tarotkort kan hjælpe dig til svar. Noget af det største for de fleste mennesker er at finde kærligheden. […]

14
mar
Clairvoyant kan frigøre dig fra dårlige mønstre - Klarsyn24

Clairvoyant: Sådan vælger du den rigtige for dig

Søger du en Clairvoyant, og er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter? Clairvoyanter er forskellige, og Clairvoyante evner træder forskelligt frem. Det, der fungerer godt for en person, fungerer måske ikke for dig. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du vælger den rigtige Clairvoyant. Når du kontakter en Clairvoyant […]

23
jan

Clairvoyant: 5 sikre tegn på, at du er i et sundt parforhold

Er du i et parforhold, hvor bølgerne indimellem går højt, og er du i tvivl, om det er et godt tegn for jeres forhold? En Clairvoyant kan gennem dine guider give dig svaret på, om du og din partner lever i et sundt parforhold. Baseret på vores erfaringer får du her 5 tegn på, at […]