Kanalisering

Mennesker læser typisk med intellektet og bruger det til at vurdere budskaber. Med kanalisering foregår det på en anden måde, da budskaberne sendes direkte fra åndelige vejledere til kanalen (mennesket), der kan give beskederne videre til dig.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Kanalisering – Online Rådgivning ⇒ Åbent 24 timer i døgnet
Få direkte budskaber fra åndelige vejledere ⇒ RING NU!

Når du er oprettet som bruger, er du klar til tale med en af vores dygtige konsulenter.
Se mere om konsulenten ved at klikke på “Læs mere” knappen, når du skal vælge hvem du gerne vil tale med.

Hvad er kanalisering?

Kanalisering minder om clairvoyance, men forskellen er, at kanalisering er en direkte overførsel af ord, der foregår gennem telepati. Personen, der modtager ordene kaldes kanalen, og budskaberne leveres direkte fra et universelt niveau (for eksempel opstegne mestre, lysvæsner og guddommelige kærlighedskilder) til kanalen, der uden at fortolke noget giver budskaberne videre til dig.

Budskaberne er en kærlighedsenergi, som indeholder vigtig information og viden til dig. Når vores højere bevidsthed, som for eksempel er vores åndelige vejledere, sender energien til os gennem kanalen, bliver energien transformeret til vores univers, så kanalen er i stand til at formulere oplysningerne i et sprog, vi mennesker forstår.

Kanalen kan viderebringe beskederne fra din højere bevidsthed til dig på skrift eller i tale. Kanalens formål er kun at sørge for at levere beskederne til dig. Hvordan du vil arbejde med dem eller tolke dem, er helt op til dig. Men ofte vil du finde svar på situationer, som du kæmper med eller bekymrer dig om.

 

Hvordan foregår kanalisering?

Kanalisering foregår ved, at kanalen modtager informationer fra det højere selvs plan gennem kronechakraet. Denne kommunikation sker enten gennem sjælen eller via sjælens tilknytning til Altet, som er det univers, hvor alt er forankret. Tilknyttet altet er også de engle, mestre og åndelige vejledere, som guider os gennem kanaliserede beskeder.

Når du får kanaliserede budskaber, vil du altid modtage information, der både er brugbar og vigtig for netop dig. Og budskaberne vil som udgangspunkt være både opløftende og styrkende, så du kan bruge dem til at styrke dit liv. Som minimum bør budskaberne inspirere dig i den situation, du er i.

Kanaliserede budskaber vil altid støtte din frie vilje og fremtid, og de vil kunne mærkes i hjertet, da alle budskaber gives med kærlig energi. Informationen kan anvise åndelige løsninger på livsudfordringer, du har på Jorden, så du kan finde løsninger gennem de kanaliserede budskaber.

Ved kanalisering søger det højere selv at finde den virkelige årsag til en ubalance, du måtte have, så din energi igen kan flyde frit. Har du en ubalance, vil der nemlig være en blokering i et energifelt, og energien vil enten være helt stoppet eller flyde langsommere. Budskaberne, du får ved kanalisering, kan hjælpe dig til at få løsnet op for energien igen.

 

Kanalisering giver dig direkte vejledning

Du kan bruge kanalisering til at få svar på alle de spørgsmål, du har i din dagligdag, men du kan også få svar på udfordrende og åndelige spørgsmål. Det vigtigste formål med kanaliseringen for dine guider er at formidle det højere formål med dit liv, og kanalisering vil derfor ofte give et overordnet billede frem for konkrete svar.

Udover kærlig og opløftende energi giver kanalisering dig et overblik over de områder, du har valgt at fokusere på. Du får mulige løsninger på dine problematikker, så du med dine engles og åndelige vejlederes hjælp kan få forklaret og åbnet din vej i fremtiden.

Alle kan bruge kanalisering som et effektivt værktøj til udvikling på både et personligt og spirituelt plan. Og det er op til dig, hvordan du bruger de budskaber, du modtager. Da ordene er leveret personligt til dig, vil du kunne bruge dem til at styre din fremtid i en positiv retning.

 

Sidder du fast i en problematik og vil styrke dit liv med budskaber, der er stilet direkte til dig? Så lad dine åndelige vejledere guide dig gennem kanalisering.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

03
feb

Økonomi: Hvordan kan en Clairvoyant hjælpe Dig?

Har du svært ved at gennemskue din økonomi? Eller vil du gerne vide, hvordan du kommer til næste skridt i din finansielle situation? Økonomi kan være en udfordring at tilpasse det liv, du gerne vil leve. Men det behøver det ikke at være. Din clairvoyant hjælper dig i den rigtige retning. Drømmer du om at […]

05
jan

Clairvoyance viser dig meningen med dit liv

Undrer du dig nogle gange over, hvad du er sat her på Jorden for? Hvad meningen med dit liv er? Og hvad du er kommet hertil for at lære – eller lære andre? Livets store spørgsmål kan være svære at svare på. Med Clairvoyance får du den indsigt, Du søger efter. Hverdagen tonser afsted, du […]

12
dec

Tarotkort giver dig et overblik over dit nye år

Hvordan bliver det nye år for dig? Kan du se frem til positive forandringer, eller skal du indstille dig på nogle udfordringer? Nytåret nærmer sig, og mange spekulerer i, hvad det nye år byder på. Med Tarotkort lagt over de næste 12 måneder kan du få indblik i netop det. Det er nytårsaften, og det […]