Kanalisering

Logget ud
nr. 208

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.

Logget ud
nr. 106

Clairvoyance, Fjernhealing, Klarsyn, Afdødekontakt

Inge er født med sine spirituelle evner. Hun har et meget stærkt klarsyn (som en falk ) og formidler budskaber med sit klarsyn, klarfølelse, klarhørelse her på klarsyn24.dk . Hun vil hjælpe dig med svar på dine spørgsmål og give dig indsigt i hvad der ligger i dig på sjælsplan.

Logget ud
nr. 207

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Kanalisering

Natallie er meget præcis i sine svar og læsninger, da hendes klarsyn er meget stærkt. Det bruger hun til stor gavn og glæde for både mennesker og dyr.

Kanalisering

Mennesket er vant til at læse med intellektet og vurdere ud fra dette. Med kanaliseringer foregår det på en anden måde.
Kanalisering er budskaber som er en fantastisk kærlighedsenergi der forvandles og transformeres til vores tankeunivers for at vi kan optage det i vores sfære. Denne energi og information indeholder vigtige ord og oplysninger samt viden.

Kanalisering er et redskab, en teknik og en evne, ja en direkte overførelse af ord, som foregår gennem telepati – tankeoverførsel talt eller skrevet i samme nu de modtages. Energien modtages i en form af ord som sendes fra et universelt niveau (opstegne mestre, lysvæsner, guddommelige kærlighedskilder) og frekvenser til sjælsniveauet.

En kanalisering foregår det via kronechakraet og op til det Højere Selvs plan, og der kommunikeres fra sjælen eller dets Højere Selv bevidsthed, via sjælens tilknytning til Altet (og de bevidstheder vi har personificeret som engle og mestre).

  • Der vil altid være brugbar information i budskabet og vigtigt, at det er anvendeligt for hele menneskeheden og det enkelte menneske.
  • Budskabet vil være opløftende og styrkende, et budskab der styrker dit virke. Det bør kunne inspirere lytteren.
  • Disse kanalisererede budskaber vil på alle måder støtte menneskes fri vilje og menneskets fremtid med en overbevisende genklang i hjertet.
  • Vær opmærksom på den kanalisererede information som anviser åndelige løsninger. Livsudfordringer og løsninger på jorden via ny information, som er kanaliseringens formål og dette er givet i kærlighed.