Klarsyn

Logget ud
nr. 134

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Peer er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance, klarsyn, business Rådgivning og afdødekontakt

Logget ud
nr. 104

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Tarot - englekort

Lumea er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance. Lumea har et stærkt klarsyn, klarfølelse samt klarhørelse og er meget præcis i sine læsninger. Her på klarsyn24 vil jeg kunne hjælpe, guide og give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have om eks. Job, økonomi, kærlighed, parforhold, business rådgivning og afdødekontakt mm.

Logget ud
Pia
nr. 200

Clairvoyance, Spirituel Psykoterapi, Fjernhealing, Klarsyn

Pia er født med sine spirituelle evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Hun er en stærk clairvoyant som evner Clairvoyance, Klarsyn og klarfølelse.

Logget ud
nr. 208

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.

Logget ud
nr. 106

Clairvoyance, Fjernhealing, Klarsyn, Afdødekontakt

Inge er født med sine spirituelle evner. Hun har et meget stærkt klarsyn (som en falk ) og formidler budskaber med sit klarsyn, klarfølelse, klarhørelse her på klarsyn24.dk . Hun vil hjælpe dig med svar på dine spørgsmål og give dig indsigt i hvad der ligger i dig på sjælsplan.

Logget ud
nr. 207

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Kanalisering

Natallie er meget præcis i sine svar og læsninger, da hendes klarsyn er meget stærkt. Det bruger hun til stor gavn og glæde for både mennesker og dyr.

Logget ud
nr. 170

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Coaching

Klarsyn

Klarsyn er et udpluk af clairvoyance. Clairvoyance handler om 3 overordnede processer: klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

Klarsyn er den visuelle indsigt i den åndelige og spirituelle verden. Det er den psykiske evne, der giver den clairvoyante evnen til at se billeder, hændelser eller personer for sit indre blik.

Hvad er klarsyn?

Klarsyn er evnen til at se en ånd eller et billede, ånden vælger at vise. Når man er klarsynet, ser man derfor billeder for sit indre – med det 3. øje – eller fysisk med øjnene.

Nogle clairvoyante ser billederne direkte, hvor en aura eller en person, som ikke er fysisk til stede, fremtræder.

En clairvoyant hjælper dig ved at formidle budskaber fra åndeverdenen. Du får spirituel rådgivning, når du ønsker indsigt eller føler dig fastkørt i en problemstilling.

Klarsyn belyser din problematik

Går du med nogle bekymringer omkring et bestemt tema i dit liv?

Ofte er det svært for dig at finde et svar på egen hånd, fordi dine følelser og forvirringer står i vejen. Du får belyst din problematik fra en anden vinkel. Den clairvoyante ser objektivt på dig som person og giver dig åndeverdenens svar på dit spørgsmål.

Du får sparring gennem spirituelt klarsyn, fordi du får mulighed for at vende din problematik med den åndelige verden, og høre hvad dine åndelige guider og skytsengle råder dig til. Du får:

  • Svar på dine konkrete spørgsmål
  • Viden om din problemstilling
  • Indsigt i dine udviklingspotentialer og ubevidste potentialer

Dine åndelige guider ser nemlig sider af dig, som du ikke selv kan. Du får derfor også mulighed for at udvikle dig selv og udleve dit fulde potentiale.

Få konkrete svar på dit spørgsmål

Jo mere specifikt dit spørgsmål er, jo mere konkret vil dit svar blive. Du kan stille spørgsmål omkring alle temaer i dit liv, og du vil få et afklarende svar fra åndeverdenen.

Hvad fylder dit sind lige nu? Måske har du brug for åndelig vejledning i dit kærlighedsliv, dit arbejdsliv eller dit private liv.

Du får hjælp til at finde forståelse for sammenhænge og situationer. Du vil føle dig opløftet, fordi du har fået nyt håb for fremtiden, og vægten på dine skuldre vil blive løftet.

Lad klarsynet guide dig og give dig ledetråde, så du får tilføjet nye dimensioner til det, der fylder i dit sind.