Fjernhealing

Travlhed, mental uro og sygdom belaster din krop og dit sind, så du mangler overskud og energi. Med fjernhealing kan du få den gode energi til at strømme frit i din krop, så du igen mærker liv og glæde ved selv almindelige hverdagsting.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Fjernhealing ⇒ Åbent 24 timer i døgnet
Få Styrket din Energi, opnå Balance og Harmoni ⇒ RING NU!

Når du er oprettet som bruger, er du klar til tale med en af vores dygtige konsulenter.
Se mere om konsulenten ved at klikke på “Læs mere” knappen, når du skal vælge hvem du gerne vil tale med.

Fjernhealing styrker din energi

Alt omkring os udspringer af energier, og alle energier er forbundet med hinanden. Også i vores kroppe er der en energi, som flyder i bestemte baner eller strømme. Denne energi bruger konsulenten gennem fjernhealing til at åbne for dit energiflow, så det flyder uden blokeringer gennem energikanalerne i din krop.

Alle mennesker kan til tider opleve, at vores naturlige energiflow bliver blokeret. Det kan for eksempel ske, når vi er syge, befinder os i situationer, der gør os stressede eller deprimerede eller oplever sorg eller angst. Fjernhealingen vil i disse situationer hjælpe dig til at slippe fri af blokeringen og gøre dig rask.

Healing ændrer energiniveauer alle steder – blandt andet hos mennesker, i bygninger og hos dyr, og healeren fungerer som kanal, der viderebringer energier. På den måde modtager du gennem healeren universets hjælp og kærlige, healende energi.

Healeren vil gennem de spirituelle kanaler fornemme, hvor dine ubalancer er, og dermed sende energier til dit energisystem. Når dit system modtager energien, vil det reagere. Nogle oplever først at blive trætte i kroppen, fordi systemet arbejder, men når ubalancen er rettet, vil du føle en dejlig energi.

 

Få større velvære med fjernhealing

Ved fjernhealingen bruger konsulenten sit eget energisystem til at formidle healingen til dig, så du kan mærke det i din krop og dit sind. Og ligesom dine egne guider og engle altid vil hjælpe dig til at skabe harmoni og balance i din krop, får konsulenten hjælp af åndelige vejledere til at styrke dit energiflow.

Fjernhealing er for alle og specielt for dig, der

  • føler dig tynget af en ubalance i krop eller sjæl
  • har brug for forløsning af følelsesmæssige eller fysiske blokeringer
  • ønsker større fysisk og psykisk velvære
  • oplever dårlige energier i et rum eller hus
  • ønsker healing, der ikke afhænger af fysisk tilstedeværelse.

Ved fjernhealing arbejder vi ikke med det fysiske legeme, men med den åndelige bevidsthed, som ikke afhænger af tid og sted. Derfor kan du modtage healingen netop der, hvor du er, og du behøver ikke at være i samme rum som healeren. Når fjernhealingen er overstået, vil du mærke en forbedring både fysisk og psykisk.

 

Fjernhealing skaber balance og harmoni

Når du skal heales, skal du åbne dit sind, så du er klar til at modtage den healende energi fra healeren. Tidspunktet for healingen er aftalt på forhånd mellem dig og healeren. Først vil healeren mærke dit energifelt og finde ubalancerne. Derefter vil healeren arbejde på at skabe balance i dit energiflow.

Alle mærker den healende energi forskelligt, men du får gavn af den smukke oplevelse, som giver dig lys, glæde og forløser dine dårlige energier. Nogen føler en fysisk berøring af hænder, mens andre føler healingen meget stærkt. Der er også nogen, der oplever, at fjernhealingen er tydeligere, end når healeren er fysisk til stede i samme rum.

Fælles for alle oplevelser er, at healingen hjælper med at løsne den blokering, der begrænser dit naturlige energiflow. Fjernhealingen er et redskab, der ved hjælp af overførsel af energier fra en person til en anden, hjælper dig til at genfinde din indre ro og balance.

Få balance i dine energier og skab ro og harmoni i dit liv med fjernhealing. Livet er for kort til ubalancer i krop og sind.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

23
apr

Tarot viser dig vej til Kærlighed

Du ser par omfavne hinanden og mærker længslen af kærlighed i dit hjerte. Du savner tosomhed og intimitet, men det føles så langt væk. Tankerne kredser: Er der også en partner til dig derude? Og hvor finder du kærligheden? Et oplæg med Tarotkort kan vise dig vejen. Mennesket er skabt til at finde en partner […]

27
mar

Clairvoyant: Er din partner den rigtige for dig?

Det slog kærlige gnister, da I mødtes, og du vidste, at her var den person, du skulle dele livet med. Men som tiden er gået, har tvivlen alligevel sneget sig ind. Du har brug for at vide, om din partner stadig er den rigtige for dig. Det kan en Clairvoyant hjælpe dig med at få […]

01
mar

Arbejde og Karriere: Hvordan kan en Clairvoyant hjælpe?

Drømmer du om nye udfordringer i din karriere? Eller har du svært ved at finde netop det job, der fylder dit liv med mening og glæde? Der er så mange forskellige muligheder for arbejde og karriere, at det kan være svært at finde det rigtige. En clairvoyant kan guide dig på rette vej. Dine tanker […]