Numerologi

Ikke fundet resultat..

En numerolog giver dig selvindsigt og forståelse

Hos en numerolog bliver du meget klogere på en lang række ting, der karakteriserer dig som person og på de energier, der grundlæggende følger dig.

En numerolog giver dig:

  • Større indsigt i dine muligheder
  • Indflydelse på din egen skæbne
  • Indblik i dit potentiale via forståelsen for dit navn og talsammensætningen derved

Hvad er numerologi?

Numerologi er troen på og læren om tals indflydelse på dit liv. Hver dag er du omgivet af tal, og ved hjælp af udregningsmetoder kan du danne dig et indtryk af dine personlige evner og muligheder.

Du tiltrækker nemlig nogle helt bestemte energier, som bliver knyttet til din person ud fra dit dåbsnavn og dit fødselstidspunkt. De energier bliver afgørende for den måde, dit liv former sig på.

En numerolog hjælper dig med at forstå dine energier ud fra de vibrationer, dine tal udsender. Du får forståelse for de livsomstændigheder, dine navnevibrationer tiltrækker, og du åbner dit sind for, hvordan du får dine vibrationer til at arbejde for dig og skabe lys i dit liv.

En numerolog giver dig indsigt

Hos en numerolog får du indsigt i de energier, der er knyttet til dit navn. Det gøres ved at finde frem til dit navnetal, konsonanttal og vokaltal som tilsammen giver et indblik i din person.

Kendskab til tallenes magi er en stor gave, og indsigt i det åndelige alfabet er mere end bare udregning af dine tal. Du vil opleve, at du med din nye numerologiske forståelse får meget lettere ved at samarbejde med dine livsområder.

Numerologi åbner en ny forståelsesramme hos dig, og du får større indsigt i både dine styrker som person og dine blinde vinkler. Det åbner en helt ny mulighed for, at du fyldes med kærlighed, forståelse og overskud.

Begivenheder og reaktioner giver pludselig mening, fordi du ved, hvilke cyklusser, universet arbejder i, og med den viden går du videre i livet med forståelse og overskud.

Du har valgmuligheder i dit liv

En numerolog hjælper dig via rådgivning i forhold til dine valgmuligheder. Når du forstår dine valgmuligheder og de bedste betingelser for dem, bliver det muligt at lave den ændring i dit liv, som er optimal.

Du finder indsigt i livets aspekter med en numerolog. Du finder for eksempel svar på spørgsmål, som:

  • Hvad betyder det for mig at træffe disse valg?
  • Hvordan får jeg disse valg til at arbejde optimalt for mig?
  • Hvad er mine stærke og mindre stærke sider?
  • Hvad er udfordringerne i mit liv?
  • Hvad er min livslektie?

Brug en numerolog til at skabe forståelse i dit liv gennem større selvindsigt og handlemuligheder.