Numerologi

Kæmper du med at nå dine drømme, eller føler du dig låst i dit liv? Dit navn og din fødselsdato består af en masse energier, der har betydning for dit liv. Med numerologi får du forståelsen for energierne, og du finder ud af, hvordan du kan opnå balance og glæde med dine energier.

En numerolog kan gøre dig meget klogere på en lang række ting i forhold til, hvad der karakteriserer dig som person, hvilke kompetencer du har, og hvilke energier der følger dig. Med numerologi får du:

  • Større indsigt i dine muligheder
  • Indflydelse på din egen skæbne
  • Indblik i dit potentiale ved at få forståelsen for dit navn.

 

Hvad er numerologi?

Numerologi er troen på og læren om tals indflydelse på dit liv. Hver dag er du omgivet af tal, og ved hjælp af numerologi kan numerologen udregne dine talkombinationer, så du kan danne dig et indtryk af dine personlige evner og muligheder.

Ved en numerologikonsultation lægger numerologen dit numeroskop ud fra dine navne. Ved hjælp af numeroskopet aflæser numerologen dine livsområder og finder de steder, hvor der er ubalance og balance. Numeroskopet kan du dermed bruge til at skrue op og ned for energierne i dit liv, så du kan få balance.

Du tiltrækker nemlig nogle helt bestemte energier, der er knyttet til din person ud fra dit dåbsnavn og dit fødselstidspunkt. De energier bliver afgørende for den måde, dit liv former sig på. En numerolog hjælper dig med at forstå dine energier ud fra de vibrationer, dine tal udsender. Med den viden kan du åbne dit sind for, hvordan du får dine vibrationer til at arbejde for dig og skabe lys i dit liv.

 

En numerolog giver dig indsigt

Talværdien i dit fornavn er din ydre verden og den, som andre ser. Dit mellemnavn er derimod mere rettet mod dit indre, dine følelser og tanker. Efternavnet er din beskyttende energi, som har defineret, hvor du hører til, siden du blev født. Alle dine navnes talværdier udgør tilsammen dine energier og påvirker dit liv.

Kendskab til tallenes magi er en stor gave, og indsigt i det åndelige alfabet er mere end bare udregning af dine tal. Du vil opleve, at du med din nye numerologiske forståelse får meget lettere ved at samarbejde med dine livsområder.

Numerologi åbner en ny forståelsesramme hos dig, og du får større indsigt i både dine styrker som person og dine blinde vinkler. Det åbner en helt ny mulighed for, at du fyldes med kærlighed, forståelse og overskud. Begivenheder og reaktioner giver pludselig mening, fordi du ved, hvilke cyklusser, universet arbejder i.

 

Du har valgmuligheder i dit liv

Når du har fået lagt dit numeroskop og fundet ud af, hvor dine ubalancer er, og hvordan de påvirker dit liv, kan numerologen rådgive dig i forhold til eventuelle ændringer i dit liv. Du har mulighed for at vælge det liv, du gerne vil have, og med forståelsen for energierne i dine navne, kan du foretage de optimale valg.

Numerologien giver dig indsigt i livets forskellige aspekter, og du får forståelse for dine handlemuligheder. Føler du, at karrieren driller, eller pengeflowet ikke er optimalt? Synes kærligheden håbløs, eller skranter helbredet? Numerologien hjælper dig til at træffe de rigtige valg for din fremtid. Du kan for eksempel få svar på spørgsmål som:

  • Hvad betyder det for mig at træffe disse valg?
  • Hvordan får jeg disse valg til at arbejde optimalt for mig?
  • Hvad er mine stærke og mindre stærke sider?
  • Hvad er udfordringerne i mit liv?
  • Hvad er min livslektie?

Bliv fri til at være den, du gerne vil, og lad gamle mønstre flyve ud ad vinduet med din nye viden om energierne i dine navne. Få numerologiens svar på dine ubalancer, så du kan få balance i dit liv og opnå det, du drømmer om.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

21
jan

Clairvoyant guider dig tilbage til din familie

Har du mistet det gode forhold til din familie, og ønsker du det tilbage? Splid kan opstå hurtigt, og det kan være svært at genetablere et ellers godt forhold. En Clairvoyant kan hjælpe dig – og din familie – til et godt forhold. At være i familie med hinanden er ikke en garanti for fred […]

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]