Brugernes oplevelser på Klarsyn24.dk

Jeg har i løbet af de seneste måneder været i kontakt med Gitte mange gange, da jeg står midt i en livskrise. 
Det har været en kæmpe hjælp og støtte for mig, det har givet mig håb og tro på fremtiden, det har udviklet mig og det er trygt at vide, at jeg altid kan ringe og få et meget præcist svar på mine spørgsmål, Samtidigt med stor indføling og omsorg. Gitte er virkelig en dygtig clairvoyant...og jeg har prøvet mange...hun rammer så præcist, og jeg føler at hun tager mig i hånden og hjælper mig videre. 
Jeg er meget taknemmelig for at hun er der for mig.
De varmeste anbefalinger fra
Malene

Jeg talte med Lumea. Det var MEGA godt.
Med venlig hilsen 
Mette

Mit navn er Grethe 
Første gang jeg kontaktede klarsyn24 var d.1.10.18. Min mand døde i løbet af 14 dage d.25.2.18.
Den 22.6.18 var der en der ville ind i mit hus, jeg bor alene i 262 m2 -alt for stort.
Efter det har jeg været rimelig ude af mig selv...hvor kunne jeg få hjælp. Jeg gik på nettet , kendte ikke klarsyn24 før, hvem skal man vælge af de personer der er billed af.
Jeg valgte Gitte, jeg følte Gittes udstråling var den rette til at hjælpe mig. Gitte er en utrolig dejlig person, som kan sætte sig ind i en andens persons dilemma.
Gitte har hjulpet mig med at få styr på mig selv, så jeg ikke er bange mere for at være her.
Gitte giver indsigt i hvilket flow det er om mit hus, der er til salg. Gitte er en moden kvinde med stor indsigt både på det åndelige og menneskelige plan.
Det er ikke sidste gang jeg har talt med Gitte, hun er virkelig en kapacitet. 
Nu vil jeg ønske klarsyn24.dk et GODT NYTÅR og siger mange tak for den hjælp jeg har fået, og tak fordi I er på nettet og kan hjælpe de mange andre, som har brug for hjælp.
Mange hilsener 
Grethe Sølvhjelm


Kæmpe tak ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Lumea.
Dagen idag er allerede bedre end igår :-) SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig.
Kærligst Dorte K.

Jeg har netop haft en rigtig god clairvoyanceoplevelse hos dygtige Lumea. Hun er venlig, skarp og konstruktiv. Hende vil jeg helt sikkert ringe til en anden gang.
Med venlig hilsen
Lene Bang

Kære Alle Klarsyn24s Medarbejdere
Jeg fik sådan en lyst til at skrive til jer, fordi jeg synes, jeg slet ikke har fået takket jer nok igennem tiden, efter alt hvad I har hjulpet mig med og alt hvad jeg har modtaget fra Universet/ Gud af lys og hjælp igennem et liv proppet til op over randen af udfordringer.
hvis der ikke fandtes kanaler som Jer, ville jeg slet ikke have formået at flytte mig så hurtigt igennem den ene møgbunke efter den anden, på relativt kort tid, menneskeligt set...
Det er absolut en FULDSTÆNDIGT UUNDVÆRLIG service, at tilbyde direkte clairvoyance hjælp her og nu, uden krav om tidsbestilling og forudbetaling 2 bankdage før, som ellers generelt er de gængse spillerregler på markedet.
Ikke at der er noget urimeligt i det, men står man som jeg ofte i en pludseligt opstået situation, der kræver adgang til dybere informationslag end dem man selv lige har adgang til , og har hårdt brug for viden til at kunne handle fornuftigt -indenfor for få minutter til få timer- for at kunne styre uden om fælderne, og få landet problemet et hensigtsmæssigt sted- så kan ventetid på 2-5 døgn være et rent helvede , ihvertfald psykologisk for den der føler sig fanget og låst fast.
Det at man kan sættes fri på få minutter, guides til at redde sig selv og komme videre, nærmest med det samme - er HELT FANTASTISK og et ret unikt koncept i DK. 
Jeg kan slet ikke takke Jer nok for at Igider udfylde de roller I har på KLARSYN24!
TAK, TAK , TAK og atter TAK for Jer og alt hvad I har givet igennem tiden.
....Og også en stor TAK til kundeservice, når der en sjælden gang er noget teknisk der " driller ":-)
PS: og for et øjeblik er det helt tilladt at tage imod ros - istedet for at sige  " Jamen det er ikke mig der gør det, det er jo Gud/ Universet dine guider - jeg er jo kun  et redskab" - det er du muligvis, men så er du et meget virksomt redskab - og arbejdet for at nå dertil, har du formentlig selv gjort, sååå.....
KRAMMER fra en glad Kunde :-)


Jeg har prøvet Gitte. Hun er super dygtigt og utroligt hvad hun kan fortælle mig bare ved at vide mit navn. Alt hvad hun sagde kunne jeg nikke kendeligt til og hun er meget troværdig. Man behøver jo ikke tale i en hel time det er jo op 
til en selv. Prøv det. Det er de penge værd og spændende.
Mvh. Mette 

 
For mange år siden bemærkede jeg, at vores dengang 2 årige datter var meget bange for vores værelse. Har ikke tænkt over det siden. Hun er nu 6 år og begyndte at græde og ryste om morgenen i gangen (som ligger lige ved siden af værelset) når hun skulle have tøj på og begyndte at tisse i bukserne.
Jeg oplever selv skikkelser hele tiden, fjernsyn som tænder selv, lampe bliver rykket på, og har hørt barnefødder gå rundt i huset selvom vores datter lå og sov.
De clairvoyante på klarsyn24 hjalp os med beskrive hvorfor det var der, hvem af os der tiltrak dette samt fjernede den dårlige energi.
Min datter tisser ikke i bukserne mere og  hun har fået meget mere ro på. Tror på det virker.
Med venlig hilsen Sussi  
        


Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. :-)Mange hilsner Sanne


Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid <3 jeg har det godt nu <3Mvh. Simone


Sikke en service og klarsyn på alt fortid, nutid og fremtid. Ikke mindst nogle søde, oprigtige og smukke sjæle på Klarsyn 24.Jeg anbefaler derfor stærkt Klarsyn24 til alle dem der meget gerne vil vide noget om dem selv, deres fortid,  hvad der sker i nuet og hvad der kommer til at ske fremover, med alt ærlighed og respekt.Vil du have hjælp til noget du bøvler med i din hverdag anbefaler jeg helt klart Klarsyn24 til jer alle søde mennesker derude.

Hilsen fra Rs.