Spirituel Psykoterapi

Har du svært ved at mærke dig selv og livets mening? Ved du ikke, hvilken vej du skal i livet – eller bliver din fortid ved med at blokere for din lykke? Spirituel psykoterapi hjælper dig til at forstå dig selv, dine reaktioner og dine mønstre, så du kan overvinde de negative blokeringer og finde lykken i dit liv.

Hvad er Spirituel Psykoterapi?

Spirituel psykoterapi ser krop, psyke og spiritualitet som en helhed, og eventuelle ubalancer eller sygdom kan kun heales ved at inddrage alle tre dele i terapien. Spirituel psykoterapi er en unik måde, hvor vi gør brug af spirituelle værktøjer som healing, intuition og de psykoterapeutiske værktøjer. 

I spirituel psykoterapi bliver du mødt præcis, hvor du er fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt, og vi arbejder blandt andet med de kommunikative og sanselige værktøjer. Terapien i den spirituelle form inddrager og rummer det åndelige kærlighedsplan, så helingen sker helt naturligt.

Har du oplevet traumer som chok, tilgivelse, incest eller andre følelsesmæssige episoder, kan spirituel psykoterapi give dig perspektiv og mening med dit liv. Du vil under terapien være i et rum af nærvær og kærlighed, hvor du og dine udfordringer bliver rummet.

 

Hvordan foregår Spirituel Psykoterapi?

Episoder fra fortiden kan sidde fast i din sjæl, ligesom du kan have ubearbejdet sorg eller vrede siddende i kroppen. Det kan hæmme din livskvalitet og vil ofte dukke op med jævne mellemrum, medmindre du får det bearbejdet og afsluttet.

Spirituel psykoterapi tager fat på netop de ubalancer og foregår som et forløb, hvor vi arbejder med din udvikling af både sjæl og krop. Med udgangspunkt i spiritualitet søger vi at få kontakt mellem din krop og din sjæl, så de kan påvirke hinanden positivt, når du i fremtiden møder dine udfordringer.

Den spirituelle side af dig som person er en vigtig del i det terapeutiske arbejde med din personlige udvikling, da den kan hjælpe dig til at få sat ord på de ubearbejdede episoder og følelser. Derefter arbejder vi på at afslutte de negative sider og hjælper din sjæl til at finde vejen tilbage til balancen i dit liv.

Med terapien får du indsigter og værktøjer, som du kan bruge til at arbejde med dig selv. Og det er vigtigt, at du bruger tid og energi på at arbejde med dig selv for at opnå de resultater, du ønsker. Arbejder du med dig selv gennem spirituel psykoterapi, vil du fremover undgå at blive fanget i dine gamle mønstre, så du kan føle dig fri og sikker på dig selv.

 

Spirituel Psykoterapi tager dig hjem

Føler du dig mindre værd, usikker eller udenfor fællesskabet, vil du naturligt bruge en masse energi på at analysere, hvad der skete i en bestemt situation, hvorfor netop du oplevede situationen, og hvad du skal gøre næste gang. Måske får du lyst til helt at droppe relationen til et menneske, du føler dig uretfærdigt behandlet af, eller du søger at undgå situationer, du ikke er tryg ved. Blot for at beskytte dig selv og undgå, at det ubehagelige sker igen.

Du kan også opleve, at du bliver vred eller irriteret over det, du oplever. Måske har du en tendens til at bygge relationer til den samme type mennesker, der dræner dig for energi. Det er alt sammen gode indikationer på, at du har nogle ubalancer i dit system, som du vil have gavn af at få løst.

I spirituel psykoterapi arbejder vi med de følelser, du oplever, når du står over for din udfordring, og vi arbejder med årsagen til dine typiske reaktioner. Derudover ser vi på, hvilke reaktioner og følelser du tidligere har overbevist dig selv om, at du ikke måtte have, hvad end det er vrede, sårbarhed eller glæde. Vi finder frem til din historie, så du kan få hele dig tilbage og mærke glæden og verden som et frit menneske.

 

Få større overskud og mere energi i din hverdag ved at forstå dine ubalancer og arbejde på at heale dem gennem Spirituel Psykoterapi. Lær evnen at være til stede i dig selv og i nuet, så du kommer hjem i dig selv og igen får mening i dit liv.

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]

03
okt

Få bedre økonomi med hjælp fra Clairvoyant

Økonomi er for de fleste et ømt emne, specielt hvis den halter lidt. Og værre endnu, hvis du har udfordringer med at administrere dine penge på en fornuftig måde. Telefonclairvoyance er din fortrolige hjælp til at give dig økonomisk overblik og stabilitet. Penge gør dig ikke lykkelig, siger man. Men er der kaos i økonomien […]