Afdødekontakt

Har du mistet en, der stod dig nær? Og mangler du at få svar på nogle spørgsmål eller få sagt de ting, du ikke nåede? Med afdødekontakt får du afklaring og svar på dine spørgsmål, så du får ro i din sjæl og kan lade dine kære fortsætte rejsen i det hinsides.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Afdødekontakt ⇒ Åbent 24 timer i døgnet
Få Afklaring og Svar på dine spørgsmål ⇒ RING NU!

Når du er oprettet som bruger, er du klar til tale med en af vores dygtige konsulenter. Se mere om konsulenten ved at klikke på “Læs mere” knappen, når du skal vælge hvem du gerne vil tale med.

Bearbejd din sorg med afdødekontakt

Det kan gøre rigtig ondt at miste en ven eller et familiemedlem, og sorgen og savnet kan være overvældende. Specielt hvis du mangler en afklaring eller forløsning på relationen. Kontakten til den afdøde hjælper dig til at kunne arbejde dig ud af smerten, så sorgen og savnet letter.

Du kan vælge afdødekontakt af mange årsager, for eksempel kan du bruge det til:

  • At få sagt de ting, du ikke nåede
  • At få svar på de spørgsmål, du ikke fik stillet
  • At udfylde det tomrum, du er efterladt med
  • At få bekræftet, at din kære har det godt
  • At få ro i sjælen og livet tilbage.

Hvordan foregår afdødekontakt?

Når du ønsker at komme i kontakt med en afdød, fungerer clairvoyanten som mediet, hvorigennem den afdøde taler til dig, og du taler til den afdøde. Clairvoyanten bruger sin klarfølelse og sin klarhørelse til at formidle budskaber til dig fra den åndelige verden. Nogle gange vil clairvoyanten også bruge sit klarsyn.

Du kan stille alle dine spørgsmål og tanker til clairvoyanten, som vil videregive dem til den afdøde, du gerne vil i kontakt med. Og clairvoyanten vil så videregive dig svarene fra den afdøde. Budskaberne fra den åndelige verden vil give dig ro i din sjæl, og du vil komme videre i dit liv.

 

Sjælen lever videre

Selv om du ikke længere kan se eller høre den afdøde, er det vigtigt at huske på, at de stadig eksisterer i sjælen og bevidstheden. Når kroppen dør, lever sjælen videre, og det kan være en stor trøst i den svære tid at være bevidst om det for at udfylde tomrummet efter den afdøde.

Når du får kontakt til dine kære gennem afdødekontakt, bliver du igen fyldt med lys og kærlighed, og du bliver mindet om, at livet ikke slutter, når vi dør. Det kan give dig håb og ro at hilse på den afdøde, fordi du bliver bekræftet i, at vores sjæl lever videre, og at du vil møde dine kære igen i det hinsides.

Vær forberedt på, at afdødekontakt kan frembringe tårer, både på grund af savn og sorg, men også på grund af glæden over at få kontakt til den afdøde og få afklaring. Afdødekontakten gør, at du får afløb for nogle følelser, der kan hjælpe dig til at bearbejde din sorg.

Få svar på dine spørgsmål og afklaring på, hvordan dine afdøde har det gennem afdødekontakt, så du igen kan leve dit liv fuldt ud.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

03
feb

Økonomi: Hvordan kan en Clairvoyant hjælpe Dig?

Har du svært ved at gennemskue din økonomi? Eller vil du gerne vide, hvordan du kommer til næste skridt i din finansielle situation? Økonomi kan være en udfordring at tilpasse det liv, du gerne vil leve. Men det behøver det ikke at være. Din clairvoyant hjælper dig i den rigtige retning. Drømmer du om at […]

05
jan

Clairvoyance viser dig meningen med dit liv

Undrer du dig nogle gange over, hvad du er sat her på Jorden for? Hvad meningen med dit liv er? Og hvad du er kommet hertil for at lære – eller lære andre? Livets store spørgsmål kan være svære at svare på. Med Clairvoyance får du den indsigt, Du søger efter. Hverdagen tonser afsted, du […]

12
dec

Tarotkort giver dig et overblik over dit nye år

Hvordan bliver det nye år for dig? Kan du se frem til positive forandringer, eller skal du indstille dig på nogle udfordringer? Nytåret nærmer sig, og mange spekulerer i, hvad det nye år byder på. Med Tarotkort lagt over de næste 12 måneder kan du få indblik i netop det. Det er nytårsaften, og det […]