Afdødekontakt

Har du mistet en, der stod dig nær? Og mangler du at få svar på nogle spørgsmål eller få sagt de ting, du ikke nåede? Med afdødekontakt får du afklaring og svar på dine spørgsmål, så du får ro i din sjæl og kan lade dine kære fortsætte rejsen i det hinsides.

Når du er oprettet som bruger, er du klar til tale med en af vores dygtige konsulenter.
Se mere om konsulenten ved at klikke på “Læs mere” knappen, når du skal vælge hvem du gerne vil tale med.

Bearbejd din sorg med afdødekontakt

Det kan gøre rigtig ondt at miste en ven eller et familiemedlem, og sorgen og savnet kan være overvældende. Specielt hvis du mangler en afklaring eller forløsning på relationen. Kontakten til den afdøde hjælper dig til at kunne arbejde dig ud af smerten, så sorgen og savnet letter.

Du kan vælge afdødekontakt af mange årsager, for eksempel kan du bruge det til:

  • At få sagt de ting, du ikke nåede
  • At få svar på de spørgsmål, du ikke fik stillet
  • At udfylde det tomrum, du er efterladt med
  • At få bekræftet, at din kære har det godt
  • At få ro i sjælen og livet tilbage.

Hvordan foregår afdødekontakt?

Når du ønsker at komme i kontakt med en afdød, fungerer clairvoyanten som mediet, hvorigennem den afdøde taler til dig, og du taler til den afdøde. Clairvoyanten bruger sin klarfølelse og sin klarhørelse til at formidle budskaber til dig fra den åndelige verden. Nogle gange vil clairvoyanten også bruge sit klarsyn.

Du kan stille alle dine spørgsmål og tanker til clairvoyanten, som vil videregive dem til den afdøde, du gerne vil i kontakt med. Og clairvoyanten vil så videregive dig svarene fra den afdøde. Budskaberne fra den åndelige verden vil give dig ro i din sjæl, og du vil komme videre i dit liv.

 

Sjælen lever videre

Selv om du ikke længere kan se eller høre den afdøde, er det vigtigt at huske på, at de stadig eksisterer i sjælen og bevidstheden. Når kroppen dør, lever sjælen videre, og det kan være en stor trøst i den svære tid at være bevidst om det for at udfylde tomrummet efter den afdøde.

Når du får kontakt til dine kære gennem afdødekontakt, bliver du igen fyldt med lys og kærlighed, og du bliver mindet om, at livet ikke slutter, når vi dør. Det kan give dig håb og ro at hilse på den afdøde, fordi du bliver bekræftet i, at vores sjæl lever videre, og at du vil møde dine kære igen i det hinsides.

Vær forberedt på, at afdødekontakt kan frembringe tårer, både på grund af savn og sorg, men også på grund af glæden over at få kontakt til den afdøde og få afklaring. Afdødekontakten gør, at du får afløb for nogle følelser, der kan hjælpe dig til at bearbejde din sorg.

Få svar på dine spørgsmål og afklaring på, hvordan dine afdøde har det gennem afdødekontakt, så du igen kan leve dit liv fuldt ud.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

- Hillerød

Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Lumea. Dagen idag er allerede bedre end igår 🙂 SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Mette

-

Jeg har prøvet Gitte. Hun er super dygtigt og utroligt hvad hun kan fortælle mig bare ved at vide mit navn. Alt hvad hun sagde kunne jeg nikke kendeligt til og hun er meget troværdig. Man behøver jo ikke tale i en hel time det er jo op til en selv. Prøv det. Det er de penge værd og spændende. Mvh. Mette