Afdødekontakt

Logget ud
nr. 134

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Peer er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance, klarsyn, business Rådgivning og afdødekontakt

Logget ud
nr. 104

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Tarot - englekort

Lumea er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance. Lumea har et stærkt klarsyn, klarfølelse samt klarhørelse og er meget præcis i sine læsninger. Her på klarsyn24 vil jeg kunne hjælpe, guide og give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have om eks. Job, økonomi, kærlighed, parforhold, business rådgivning og afdødekontakt mm.

Logget ud
nr. 208

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.

Logget ud
nr. 106

Clairvoyance, Fjernhealing, Klarsyn, Afdødekontakt

Inge er født med sine spirituelle evner. Hun har et meget stærkt klarsyn (som en falk ) og formidler budskaber med sit klarsyn, klarfølelse, klarhørelse her på klarsyn24.dk . Hun vil hjælpe dig med svar på dine spørgsmål og give dig indsigt i hvad der ligger i dig på sjælsplan.

Logget ud
nr. 207

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Kanalisering

Natallie er meget præcis i sine svar og læsninger, da hendes klarsyn er meget stærkt. Det bruger hun til stor gavn og glæde for både mennesker og dyr.

Logget ud
nr. 170

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Coaching

Afdødekontakt giver dig ro og afklaring

Har du mistet en, der stod dig nær? Og føler du, at du mangler at få afklaring omkring eventuelle spørgsmål eller få sagt de ting, du ikke nåede?

Afdødekontakt hjælper med at forløse din sorg og finde ro i din nye viden om, at dine kære fortsætter deres rejse i det hinsides.

Bearbejd din sorg med afdødekontakt

At miste en ven eller et familiemedlem er forbundet med meget sorg og smerte. Det er hårdt og sommetider næsten ubarmhjertigt at sørge og savne en person, som ikke længere er blandt os.

Formålet med afdødekontakt er at give dig afklaring, så du får forløst sorgen og arbejder dig ud af smerten.

Der er mange årsager til, hvorfor vi ønsker at tage kontakt til den anden side. Mange bruger det til:

  • At få sagt de ting, de ikke nåede
  • At få svar på dine uafklarede spørgsmål
  • At udfylde det tomrum, de er efterladt med
  • At få bekræftet, at deres nærtstående har det godt
  • At finde ro, og få livet tilbage.

Hvordan foregår afdødekontakt?

Afdødekontakt foregår ved, at du modtager hilsner og budskaber fra den afdøde, du ønsker at komme i kontakt med gennem et medium. Mediet vil, ved hjælp af sin klarfølelse, klarhørelse og sommetider også sit klarsyn, videregive budskaber til dig fra den åndelige verden.

Du vil komme i kontakt med en af vores clairvoyante, som fungerer som videreformidler af de budskaber, din kære ønsker at give dig og besvare de spørgsmål, du har til din nærtstående.

Den åndelige verden ønsker for dig, at du skal være lykkelig og leve dit liv fuldt ud, og når du hører åndernes budskaber bliver din sjæl healet.

Sjælen lever videre

På trods af, at du ikke længere kan se eller høre den afdøde, så eksisterer de stadig i sjælen og bevidstheden. For selvom kroppen dør, lever sjælen videre, og det er for mange en stor trøst at få udfyldt dette tomrum.

Afdødekontakt giver dig håb og fylder dig igen med lys, kærlighed og ro. Du bliver mindet om, at livet ikke slutter, når vi dør. Du får mulighed for at hilse på din kære og blive bekræftet i, at vores sjæl lever videre i det hinsides, og at du igen vil møde den afdøde i det hinsides.

Afdødekontakt vil måske frembringe tårer, men du vil få afløb for nogle følelser, som hjælper dig videre i bearbejdelsen af din sorg, og du til sidst finder ro.