Dyreclairvoyance

Dyreclairvoyanten tuner sig ind på dit dyrs energifelt og trækker tanker og budskaber ud til dig fra dyret gennem telepati. Telepati er overførsel af tanker og følelser, og det er dermed den direkte kanal mellem dyret og clairvoyanten.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Dyreclairvoyance ⇒ Åbent 24 timer i døgnet
Bliv klogere på dit dyr ⇒ RING NU!

Når du er oprettet som bruger, er du klar til tale med en af vores dygtige konsulenter.
Se mere om konsulenten ved at klikke på “Læs mere” knappen, når du skal vælge hvem du gerne vil tale med.

Hvad er dyreclairvoyance?

Dyreclairvoyanten tuner sig ind på dit dyrs energifelt og trækker tanker og budskaber ud til dig fra dyret gennem telepati. Telepati er overførsel af tanker og følelser, og det er dermed den direkte kanal mellem dyret og clairvoyanten.

Når clairvoyanten telepaterer med dit dyr, kan hun trække på sine åndelige guider, der hjælper med at formidle budskaberne til clairvoyanten.

Dyr er mere rene end os mennesker og er derfor højere vibrerende. For eksempel er radiokanaler typisk på omkring 98-106 MHz, mens du skal over 425 MHz for at kunne kommunikere med heste. Det betyder, at heste er i stand til at mærke åndelige budskaber og reagerer på et højere plan.

Fordi dyrene er tættere forbundet med de åndelige guider og kan mærke de åndelige budskaber, er de også i stand til at hjælpe deres ejere med sygdom. Dyrene kan nemlig ofte mærke deres ejeres sygdom, før ejeren selv er klar over det.

Dyreclairvoyance kan bruges på alle dyr, så hvis du vil vide, hvordan din papegøje, kat eller kanin har det, kan dyreclairvoyanten hjælpe dig. Det er dog typisk heste- og hundeejere, der ønsker at vide, hvordan deres dyr har det, typisk i forbindelse med ændret adfærd.

 

Hvordan foregår dyreclairvoyance?

Dyreclairvoyance kan både foregå fysisk og over telefonen. Hvis clairvoyanten er fysisk til stede, indstiller hun sig på dyrets energi ved at røre det. Derefter begynder billederne at komme fra dyret til clairvoyanten, og hun gentager det, hun ser og mærker uden at tænke. På den måde kommer de direkte budskaber til dig.

Foregår clairvoyancen over telefonen, beder clairvoyanten om dyrets navn og alder og dit navn (som dyrets ejer), så hun kan indstille sig på dyrets energi. Clairvoyanten bruger desuden sine egne guider til at opnå kontakten til dyret.

Når clairvoyanten begynder at videregive alle de billeder, dyret giver, til dig, kan puslespillet til dyrets adfærd lægges. Ofte giver billederne ikke mening for andre end dem, der kender dyret godt, fordi det kræver en viden om dyrets fortid.

Et eksempel er en clairvoyance, hvor hesten fortalte clairvoyanten ”Jeg boede i skoven, det var så mørkt”. Umiddelbart gav det ingen mening, men ejeren huskede tilbage på en gang, hvor hesten var stukket af ind i en skov og havde været væk hele natten.

På samme måde kan dyret fortælle clairvoyanten, hvis det har ondt et sted – og clairvoyanten giver den information videre til dig, så dyrlægen kan behandle dyret det rigtige sted.

Som ejer skal du forberede dig på, at dit dyr har mere sjæl og en højere bevidsthed, end du regner med. Dyr ved nemlig meget mere, end vi tror. Clairvoyanten er blot brobygger mellem dig og dit dyr ved at mærke dyrets aura i energifeltet og få leveret tanker fra dyret, som hun formidlere videre til dig.

Når clairvoyancen er færdig, runder clairvoyanten af og spørger dig, om du har fået det at vide, du havde brug for, eller om der er andet, I skal tune ind på.

 

Dyreclairvoyance gør dig klogere på dit dyr

En dyreclairvoyance får dig til at se sammenhængen mellem dit dyrs opførsel og årsagen, og de fleste dyreejere får en helt anden respekt for deres dyr. Vær opmærksom på, at dyrs verden ikke er lig med menneskers verden. De tænker på en anden måde, og for eksempel kan noget så enkelt som rækkefølgen i indlukning betyde meget for heste, fordi hierarki og rangorden er en del af deres natur.

Vores opgave som mennesker er at gå på dyrenes niveau og lytte til dem. At opdrage børn og dyr er faktisk meget lig hinanden. Både dyr og børn skal lyttes til og opdrages ud fra deres personlighed. Vi er nødt til at sætte os på deres niveau og forstå, hvordan de har det for at kunne hjælpe og støtte dem i deres udvikling.

Når dit dyr har ondt, kan det være en udfordring for dyrlægen at finde ud af, hvor smerten sidder, men det kan dit dyr fortælle dig gennem clairvoyanten. Ofte ser vi først, at der er noget galt med dyret, når det begynder at opføre sig uhensigtsmæssigt. Det er dyrets måde at fortælle os, at det enten har ondt eller psykisk ikke er i balance.

 

Dit dyr kan også hjælpe andre dyr

Dyret kan også vælge at fortælle clairvoyanten om andre dyr, hvis de har mere brug for det. Det viste en hest på en gård, da den fortalte clairvoyanten, at ejerens hund skulle til dyrlæge, fordi den havde ondt i maven. Hesten havde aldrig set hunden, fordi hunden var bange for heste og derfor ikke kom med i stalden.

I første omgang fik hunden antibiotika, da dyrlægen mente, det var en underlivsbetændelse. Men hesten blev ved med at fortælle, at hunden havde ondt i maven og skulle til dyrlæge. Ejeren ville så tage den med til en tarmspecialist, men hunden ville ikke hoppe op i bilen. I stedet gik den ned mod stalden og kyssede hesten. Hos tarmspecialisten viste det sig, at hele maveregionen var fyldt med kræft, og hunden blev aflivet samme dag.

Med clairvoyance kan dit dyr ikke blot fortælle dig om sig selv. Hvis det er relevant i situationen, vil dyret også fortælle om andre dyr og dig.

 

Vil du gerne vide, om dit dyr fejler noget? Eller er dit dyr begyndt at opføre sig anderledes? Så kan en dyreclairvoyance give dig svaret, så du kan hjælpe dit dyr bedst muligt.

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]

03
okt

Få bedre økonomi med hjælp fra Clairvoyant

Økonomi er for de fleste et ømt emne, specielt hvis den halter lidt. Og værre endnu, hvis du har udfordringer med at administrere dine penge på en fornuftig måde. Telefonclairvoyance er din fortrolige hjælp til at give dig økonomisk overblik og stabilitet. Penge gør dig ikke lykkelig, siger man. Men er der kaos i økonomien […]