Coaching

Står du over for at skulle træffe en vigtig beslutning, eller har du en konkret problemstilling, du ikke kan komme videre med, kan coaching hjælpe dig til at få overblikket, så du kan finde frem til svaret. Coaching kan også hjælpe dig til at blive en dårlig vane kvit, så du kan fokusere på det, der giver dig glæde i hverdagen. Coaching hjælper dig til at få et spændende og kreativt liv fyldt med mening.

Hvad er coaching?

Coaching hjælper dig til at skabe det liv, du drømmer om. Det er ikke en form for terapi, men snarere et værktøj, hvor du gennem relevante og uddybende spørgsmål finder frem til kernen af dine ønsker og muligheder for at nå dine mål.

Du kan bruge coaching til for eksempel at nå dine mål i karrierelivet og få klarlagt dine værdier og visioner på både det private og jobmæssige plan. Er du i en krise, i stresset periode eller ramt af sygdom, kan du bruge coaching til at få nye vinkler på dit liv og dine muligheder, så du kan arbejde dig ud af situationen.

Almindelige forhindringer i livet eller frygt for bestemte situationer kan bremse os i vores udvikling. Her kan coaching bruges til at få sat ord på frygten og give dig tro og styrke, så du kan overvinde forhindringer og frygt og i stedet få succes.

Med coaching får du nedbrudt dine negative mønstre i både tanke og handling, så du kan erstatte dem med nye og motiverende mønstre. Du får et effektivt redskab til at finde ud af, hvorfor du ikke opnår det, du ønsker og ikke mindst indsigt i, hvordan du så når dine mål og drømme.

 

Coaching giver overblik og resultater

Coaching kan bruges af dig som privatperson, der ønsker større energi og bedre resultater på bestemte områder. Du skal være villig til at forandre din situation, da coaching er et effektivt værktøj, som du selv er nødt til at arbejde med. Det svarer til, at du får en hammer, som du selv er nødt til at styre for at slå sømmet i.

Det er også vigtigt at være ærlig over for dig selv, og det kræver mod. Men er du hudløst ærlig, fokuseret og klar til at forandre din situation eller dig selv, så vil coaching give dig det overblik, du efterspørger, og de resultater, du drømmer om.

Virksomheder kan også opnå positive resultater med coaching. Det kan være enkelte medarbejdere eller ledere, der coaches på bestemte udfordringer eller opgaver. Eller det kan være teams, der coaches i forhold til konkrete problemstillinger.

 

Nå i mål med coaching

Coaching er et meget bredt værktøj til at reflektere objektivt over udfordringer, mål og drømme, og derfor kan det bruges i mange forskellige sammenhænge. I coaching får du ikke rådgivning eller vejledning, men du får hjælp til at blive klogere på dig selv, så du kan rykke videre mod dine mål.

Din coach vil derfor ikke dømme dig, rådgive dig eller fungere som terapeut. Tværtimod er coachens opgave at styre samtalen ved hjælp af spørgsmål, så du kommer nærmere dit mål. Derudover vil coachen styrke dig i troen på, at du kan nå dit mål. Svaret finder du selv ved hjælp af coachens professionelle styring af processen.

Få værktøjet til at arbejde for det, du virkelig brænder for i dit liv, og lad coaching skabe nye muligheder for dig, så du kan nå i mål med dine drømme

Det siger vores kunder

Klarsyn24.dk har de dygtigste konsulenter, og det er ikke bare noget vi siger, det siger vores kunder også.

Sara

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var en utrolig oplevelse at få lagt numeroskop af Izabella. Jeg kunne genkende mig selv, i alt der blev beskrevet. Både i de kvaliteter jeg har med mig, samt de elementer jeg gang på gang støder ind i som udfordringer i livet.

Dorte K.

-

Kæmpe tak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår ? SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Helle

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske konkrete anvisninger. Tusind TAK for hjælpen Joulie

Ketty

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pehr er meget behagelig at tale med og jeg fik det at vide som jeg ønskede,mange tak

Chania

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Joulie er godt nok dygtig, af hjertet tak!

Else

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zaphira 1000 tak for snakken. Og hjalp op på rette spor igen . Hvor er du nem og snakke med og tak for dig. ?

Trine

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Annette er helt fantastisk intet mindre ❤️

Seneste blogindlæg

Læs spændende artikler omkring vores univers og hvordan vi arbejder

27
dec

5 tips til at få den bedste session med din Clairvoyant

Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår […]

12
nov

Få vejledning fra din Clairvoyant til at finde din drømmepartner

Har du søgt højt og lavt for at finde din drømmepartner? Eller har du flere gange forladt et forhold, fordi matchet alligevel ikke var der? Kærlighed kan være en udfordring, men med Clairvoyance Online kan du komme tættere på at møde den person, du ønsker at dele livet med. Nogle møder den store kærlighed i […]

03
okt

Få bedre økonomi med hjælp fra Clairvoyant

Økonomi er for de fleste et ømt emne, specielt hvis den halter lidt. Og værre endnu, hvis du har udfordringer med at administrere dine penge på en fornuftig måde. Telefonclairvoyance er din fortrolige hjælp til at give dig økonomisk overblik og stabilitet. Penge gør dig ikke lykkelig, siger man. Men er der kaos i økonomien […]