Coaching

Logget ud
Pia
nr. 200

Clairvoyance, Spirituel Psykoterapi, Fjernhealing, Klarsyn

Pia er født med sine spirituelle evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Hun er en stærk clairvoyant som evner Clairvoyance, Klarsyn og klarfølelse.

Logget ud
nr. 208

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.

Logget ud
nr. 207

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Kanalisering

Natallie er meget præcis i sine svar og læsninger, da hendes klarsyn er meget stærkt. Det bruger hun til stor gavn og glæde for både mennesker og dyr.

Logget ud
nr. 170

Clairvoyance, Klarsyn, Afdødekontakt, Coaching

Hvad er coaching?

Coaching handler om at få hjælp og støtte til at opnå resultater og leve det liv, du ønsker. Det er en måde at få opfyldt dine ønsker og skabe personlige resultater på. Det er lidt ligesom at få en opskrift, hvor du skridt for skridt bevæger dig hen mod dit mål.

Hvem kan have glæde af coaching?

Det kan praktisk talt alle, der står med et mål, men ikke kender vejen dertil. Via en professionel dialog med coachen, hvor coachen stiller spørgsmål, får du hjælp til at få øje på nye idéer og muligheder, nye veje kan åbne sig.

Værdier og Coaching

Coaching handler meget om værdier – dine værdier, visioner og mål, hvordan du bevarer fokus, så du når dit mål, hvordan du begynder at tænke anderledes og udskifter gamle overbevisninger med nye for at nå dine mål for til sidst at udarbejde en plan for, hvordan du når målet.

Coaching er ikke terapi. Det er nærmere et effektivt værktøj, hvor du arbejder med nuværende og fremtidige mål. Coaching involverer viden om, hvordan vi som mennesker fungerer, en forståelse for det professionelle forretningsliv, et tvist af spiritualitet og masser af motivation.