Inge

Inge

  • Clairvoyance
  • Fjernhealing
  • Klarsyn
  • Afdødekontakt
  • Kanalisering

Inge er født med sine spirituelle evner. Hun har et meget stærkt klarsyn (som en falk ) og formidler budskaber med sit klarsyn, klarfølelse, klarhørelse her på klarsyn24.dk . Hun vil hjælpe dig med svar på dine spørgsmål og give dig indsigt i hvad der ligger i dig på sjælsplan.

Logget ud

Ring døgnet rundt på
70 22 22 89
- og vælg nr. 106
Minutpris 20 kr.
Mindste debitering er 7 min.

Garanteret tavshedspligtVelkommen hos mig

Jeg er født med mine åndelige evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Jeg evner Klarsyn, Klarfølelse og Klarhørelse.

Jeg vil med hjerteglæde tage kærligt imod dig, og være taknemmelig for, at jeg må få lov til at kikke ind på din sjæl og alt det du indeholder. Jeg vil give dig svar på dine spørgsmål, og på alt det er vigtigt for dig i dit liv her og nu, som i Parforhold, Familie, Kærlighed, Business, Job, Økonomi, Dig.

Har du følelsesmæssige udfordringer, føler dig bremset og svært ved at overskue dette, og dine næste skridt frem, vil jeg hjælpe dig med dine udfordringer i livet, give dig overblik over den livssituation du står i lige her og nu, eller er du blot nysgerrig på hvem du egentlig er, og hvordan du finder ind til dig, skal du også være hjertelig velkommen.
Jeg vil give dig værktøjer til at komme videre i dit liv, ved at give dig indsigt i hvad der ligger i din sjæl, som en kanal for dig, og bringe budskaber fra dine engle, guider og afdøde som du har med dig.

I sessionen hos mig samarbejder jeg med mine Guider, Engle og de guddommelige Ærkeengle og de opstegne Mestre af det store hvide broder-søsterskab, som jeg altid har med mig og i kontakt med.

Jeg er uddannet Clairvoyant hos Lena Øjerson, og Spirituel healer hos Common sence i Vejle, deltaget i utallige kurser og seminar, bandt andet hos John Calmar, Merete Gundersen, Jonnya Idskov Thulstrup, for at få styr på mine medfødte stærke spirituelle evner og alt det jeg fornemmer og ser, samt alt det mine Guider og engle viser og fortæller mig, og for at forfine mine evner til den åndelige verden.

Jeg har altid været meget følsom (særlig sensitiv), altid kunne mærke hvordan mine medmennesker har det, som jeg i min ungdom ind i mellem havde svært ved at se hvad jeg skulle bruge til, og se det som den kæmpe gave det er for mig nu at have.

Det hjalp mig at få styr på mine følelser, det jeg så, og den jeg egentlig er, gennem mine uddannelser og seminarer, nemlig at udøve det jeg er kommet herfor og brænder for, at hjælpe andre på deres livsvej.

Jeg er gammel indianer (shaman) og ved at mine evner med klarsyn, klarfølelse, klarhørelse og healer, fjernhealer, kanalisering, afdødekontakt stammer derfra, jeg har altid kontakt med mine Guider og Engle i alt hvad jeg fortager mig.

Jeg kan bruge tarot kort hvis du ønsker dette, enten med Ærkeengle og de opstegne mestre, eller dine kraftdyr (Lige som vi har Engle med os, har vi også kraftdyr som Guider, som bringer os budskaber)

Jeg vil se frem at fremme din glæde, din vej, og det du allermest brænder for i dit liv, med Taknemmelighed

Kærligst Inge