Pia A.

Pia A.

  • Clairvoyance
  • Klarsyn
  • Afdødekontakt
  • Coaching

Logget ud

Ring døgnet rundt på
70 22 22 89
- og vælg nr. 170
Minutpris 20 kr.
Mindste debitering er 7 min.

Garanteret tavshedspligt

Velkommen til..

Det vil glæde mig, at kunne vejlede og støtte dig i forhold til spørgsmål omkring f.eks økonomi, uddannelse, fremtid, job, kærlighed, familie ,eller en livskrise eller har du mistet noget, kan jeg hjælpe dig med at finde det igen mm. Jeg giver dig redskaber og indsigt til at komme videre.

Jeg bruger alle mine sanser og mit stærke klarsyn, til at modtage tydelige og klare beskeder fra den åndelige verden, som jeg videreformidler til dig.

Jeg tager udgangspunkt i nuet sammen med dig, og ser på de muligheder og potentialer der kan være.
Ud over klare beskeder fra den åndelige verden, kan jeg mærke, hvor i kroppen der kan sidde evt spændinger i dig. Spændinger der kan stamme fra et evt problem , vi så kan tage fat på.

Jeg vil kunne formidle budskaber eller en hilsen fra de kære afdøde, og til tider dyr, fra den anden side.

Husrens
Har du en følelse af at der er en sjæl, noget der ikke umiddelbart kan forklares, en følelse af ikke at være alene, eller at der er energier der skaber uro..
Jeg sætter gerne ord og billeder på, hvad det kan være. Hvis der er en energi, der ikke skal være der eller ændres, sørger jeg for at det kommer væk.

I mange tilfælde kan det klares pr telefon.

Jeg kommer gerne ud og undersøger, hvad der foregår i din bolig eller stald.
(ring og aftal nærmere med kundeservice)
Energien vil være tryg, kærlig og nærværende. Alle beskeder vil blive videregivet med den største respekt for den enkelte.

Om mig :

Ved siden af mit arbejde med den åndelige verden og mine spirituelle evner, har jeg i flere år arbejdet med børn i alle aldre og unge med særlige behov.

Jeg er uddannet clairvoyant medium hos Christian Viborg og er et aktivt medlem i clairvoyanceforeningen.