Fjernhealing – Skype session

Få energi og overskud til livet og glæden med fjernhealing via Skype, når du har brug for det.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Mangler du energi og overskud, eller har du ondt på grund af en kronisk sygdom? Med fjernhealing kan konsulenten få energien til at flyde frit gennem kroppens energikanaler, så du igen mærker livet og glæden. Fjernhealingen vil også hjælpe dig, hvis du har en mental uro eller er stresset.

Ved at anvende sit eget energisystem kan konsulenten formidle healingen til din krop og dit sind. Undervejs får konsulenten hjælp af engle og guider, ligesom dine egne guider og engle hjælper til at skabe harmoni og balance i din krop. Efter fjernhealingen vil din krop fungere bedre både fysisk og psykisk.

Fjernhealingen foregår via Skype, så du kan passe sessionen ind i dit liv. Når du har booket en tid i systemet, får du en bekræftelsesmail med et link til konsultationen. Linket skal du blot klikke på, når tidspunktet for din session nærmer sig.

Vær gerne i god tid, så du kan nå at tjekke, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer, som det skal. Så får du mest ud af din fjernhealing.

Book en fjernhealing nu og oplev at få livsglæden i krop og sind tilbage.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.