Clairvoyance – Skype session

Få overblik og vejledning til at træffe afgørende valg i dit liv med clairvoyance via Skype, når det passer dig.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Står du ved en skillevej – eller begrænser fortiden dig i at rykke fremad? Clairvoyance hjælper dig med at skabe klarhed og indsigt i forbindelse med en beslutning eller et valg. Ved en clairvoyance får du vejledning til at komme videre i dit liv, så du kan få overblik i dit parforhold, din økonomi, jobmuligheder eller familie og relationer.

Dine åndelige vejledere er klar til at hjælpe dig, og clairvoyanten viderebringer deres budskaber til dig. Oplev den healende og opløftende effekt af clairvoyance og få mulighed for at se, hvor du er på vej hen i dit liv.

Clairvoyancen foregår via Skype, så du kan vælge en tid, der passer ind i dit liv. Når du bestiller en tid, får du automatisk en bekræftelsesmail med link til Skype sessionen. Når tidspunktet for din clairvoyance nærmer sig, logger du blot på Skype og klikker på linket.

Det er en god idé at være i god tid, så du kan tjekke, at din Skypekonto, lyd og internetforbindelse fungerer. Så får du mest ud af din clairvoyance.

Book en clairvoyance nu og få ro, fred og harmoni i dit liv.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.