Numerologi – Navn til baby – Video session

Få et navn, der tiltrækker glæde og succes, til din baby via video session.

2.795,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Giv din baby den bedste start på livet med et navn, hvor energierne er i harmoni. Med et rent numeroskop vil dit barn stå stærkere i livet og være i harmoni med sig selv. Det gør det i stand til bedre at tackle de udfordringer, livet byder på.

Navnevibrationerne i dit barns navn vil støtte barnet i at udvikle sig, og barnet vil have en større evne til at give og modtage kærlighed. For barnet vil det betyde, at livet føles lettere og gladere. Når du vælger at give dit barn et navn i balance, vil det ikke føle øvre begrænsninger, men vil i stedet tiltrækkes af det gode.

Når du bestiller et navn til din baby, modtager du en mail med et link til vores video platform. Når tidspunktet for din konsultation nærmer sig, klikker du blot på linket. Tjek i god tid, at din lyd og internetforbindelse fungerer. Så får du det optimale ud af konsultationen.

Bestil et navn til din baby, der løfter dit barn og gør det stærkere.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Video session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Video session.

Klarsyn24 benytter Whereby platformen til alle video sessions. Whereby er en meget simpel video platform som ikke kræver at du installer noget på din computer. Vi sende dig et link til vores Whereby konto, som du bare skal klikke på og derefter skal du blot skrive dit navn (det du oplyste da du købte dette produkt) og dernæst skal du “banke på” for at få lov til at deltage i video sessionen.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Video sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Video session har styr på det tekniske omkring din computers internetforbindelse, kamera og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din computer virker i forhold til at holde en video session i din browser og evt. laver en privat test.

Vi anbefaler, at du benytter Google Chrome browseren, men andre browsere kan også benyttes. Se her hvordan du sikrer, at din browser og Whereby har tilladelse til at benytte kamera og mikrofon til din Video session: https://support.google.com/chrome/answer/2693767

Under selve Video sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.