Numerologi – Eget navn + højere selv – Skype session

Forstå energierne i dit navn og få balance i alle aspekter af dit liv med en numerologi session via Skype.

595,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Hvad betyder dit navn for dit liv, og hvordan hænger det sammen med din fødselsdag? Hvordan kan du blive stærkere på dine energier, så du opnår balance i dit liv? Med en tolkning af dit navn og din grundenergi bliver du klogere på, hvad der gør dig unik, og du vil forstå, hvilke kompetencer netop din sjæl har.

Din grundenergi findes på den dag, du er født, og sammen med vores navn opstår der vibrationer, der har indflydelse på alle aspekter af vores liv. Driller kærligheden eller helbredet? Føles karrieren ikke rigtig? Er pengeflowet ikke, som du vil have det? Numerologien hjælper dig til at forstå dine energier, så du kan handle på dem.

Når du bestiller en numerologi session på dit eget navn, vil numerologen lægge dit numeroskop, som er dannet af dine navne. Her kan numerologen aflæse dine forskellige livsområder, og er der ubalancer i et eller flere af dine livsområder, vil det figurere som et ubalanceret tal i numeroskopet.

På samme vis vil de gode energier i dit liv præsenteres som positive tal i numeroskopet. Det giver dig mulighed for at skrue op og ned for de energier, du har i dit liv, så du kan leve dit liv i balance med dig selv.

Numerologi session foregår via Skype, så du kan booke en tid, når det passer dig. Du modtager automatisk en bekræftelsesmail med et link til din Skype session. Og når tidspunktet nærmer sig, logger du bare på Skype og klikker på link. Tjek gerne i god tid, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer, så får du mest ud af din konsultation.

Book en numerologi session via Skype og forstå dine energier.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Skype session.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.