Numerologi – Eget navn + højere selv – Skype session

Forstå energierne i dit navn og få balance i alle aspekter af dit liv med en numerologi session via Skype.

595,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Hvad betyder dit navn for dit liv, og hvordan hænger det sammen med din fødselsdag? Hvordan kan du blive stærkere på dine energier, så du opnår balance i dit liv? Med en tolkning af dit navn og din grundenergi bliver du klogere på, hvad der gør dig unik, og du vil forstå, hvilke kompetencer netop din sjæl har.

Din grundenergi findes på den dag, du er født, og sammen med vores navn opstår der vibrationer, der har indflydelse på alle aspekter af vores liv. Driller kærligheden eller helbredet? Føles karrieren ikke rigtig? Er pengeflowet ikke, som du vil have det? Numerologien hjælper dig til at forstå dine energier, så du kan handle på dem.

Når du bestiller en numerologi session på dit eget navn, vil numerologen lægge dit numeroskop, som er dannet af dine navne. Her kan numerologen aflæse dine forskellige livsområder, og er der ubalancer i et eller flere af dine livsområder, vil det figurere som et ubalanceret tal i numeroskopet.

På samme vis vil de gode energier i dit liv præsenteres som positive tal i numeroskopet. Det giver dig mulighed for at skrue op og ned for de energier, du har i dit liv, så du kan leve dit liv i balance med dig selv.

Numerologi session foregår via Skype, så du kan booke en tid, når det passer dig. Du modtager automatisk en bekræftelsesmail med et link til din Skype session. Og når tidspunktet nærmer sig, logger du bare på Skype og klikker på link. Tjek gerne i god tid, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer, så får du mest ud af din konsultation.

Book en numerologi session via Skype og forstå dine energier.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Video session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Video session.

Klarsyn24 benytter Whereby platformen til alle video sessions. Whereby er en meget simpel video platform som ikke kræver at du installer noget på din computer. Vi sende dig et link til vores Whereby konto, som du bare skal klikke på og derefter skal du blot skrive dit navn (det du oplyste da du købte dette produkt) og dernæst skal du “banke på” for at få lov til at deltage i video sessionen.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Video sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Video session har styr på det tekniske omkring din computers internetforbindelse, kamera og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din computer virker i forhold til at holde en video session i din browser og evt. laver en privat test.

Vi anbefaler, at du benytter Google Chrome browseren, men andre browsere kan også benyttes. Se her hvordan du sikrer, at din browser og Whereby har tilladelse til at benytte kamera og mikrofon til din Video session: https://support.google.com/chrome/answer/2693767

Under selve Video sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.