Numerologi – Nyt virksomheds navn – Skype session

Få succes i din virksomhed med et business navn fyldt med de rigtige energier via Skype.

3.695,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Drømmer du om en virksomhed, der giver overskud og fylder dig med positiv energi hver dag? Og føler du, at noget ikke er helt rigtigt? Energierne i din virksomheds navn skal være i harmoni for at kunne tiltrække den succes, du gerne vil opnå. Dem finder vi frem til i et numeroskop for din virksomhed.

Tallene i din virksomheds navn og datoen, hvor du startede din virksomhed, hænger sammen og er grundlaget for din succes. Hvis tallene er i harmoni, så har du det optimale redskab for at skabe succes, pengeflow og glæde i din virksomhed. Er der ubalancer, er det meget sværere.

Når du bestiller et business navn via Skype, får du et numeroskop med de energier, der tiltrækker det, du ønsker for din virksomhed. Ud fra de værdier får du navne, der støtter op om dine ønsker, så du kan koncentrere dig om at udleve din passion.

Du modtager automatisk en bekræftelsesmail med et link til din Skypekonsultation, og det klikker du blot på, når tidspunktet nærmer sig. Log gerne på i god tid, så du kan tjekke, at din Skypekonto, lyd og internetforbindelse virker. Det giver dig den optimale oplevelse.

Book din konsultation nu og få et firmanavn, der arbejder for dig.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Video session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Video session.

Klarsyn24 benytter Whereby platformen til alle video sessions. Whereby er en meget simpel video platform som ikke kræver at du installer noget på din computer. Vi sende dig et link til vores Whereby konto, som du bare skal klikke på og derefter skal du blot skrive dit navn (det du oplyste da du købte dette produkt) og dernæst skal du “banke på” for at få lov til at deltage i video sessionen.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Video sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Video session har styr på det tekniske omkring din computers internetforbindelse, kamera og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din computer virker i forhold til at holde en video session i din browser og evt. laver en privat test.

Vi anbefaler, at du benytter Google Chrome browseren, men andre browsere kan også benyttes. Se her hvordan du sikrer, at din browser og Whereby har tilladelse til at benytte kamera og mikrofon til din Video session: https://support.google.com/chrome/answer/2693767

Under selve Video sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.