Clairvoyance til Dyr – Skype session

Forstå dit dyr og dets adfærd med dyreclairvoyance på Skype, når det passer ind i dit liv.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Opfører dit dyr sig anderledes, og kan dyrlægen ikke finde årsagen? Dit dyr fortæller dig en masse med sit kropssprog, men du får et mere præcist billede af, hvordan dyret har det ved at lytte til det. Clairvoyanten formidler dit dyrs tanker og følelser, så du har større mulighed for at hjælpe dit dyr.

Måske har dit dyr ondt et sted, måske er det blot utrygt ved en bestemt situation. Tidligere oplevelser kan også udløse en uhensigtsmæssig adfærd, som du kun kan afhjælpe optimalt ved at forstå årsagen. En clairvoyance med dit dyr giver dig muligheden for at forstå, hvordan dit dyr tænker og føler, så du kan handle derefter.

Dyreclairvoyancen foregår via Skype, så du kan vælge en tid, der passer ind i dit liv. Når du har bestilt tid, modtager du automatisk en mail med et link til Skypekonsultationen. I god tid før din dyreclairvoyance, logger du bare på Skype og klikker på linket.

Kom i god tid, så du kan nå at tjekke, at din Skypekonto, lyd og internetforbindelse fungerer. Det giver dig mest tid til din dyreclairvoyance.

Book en dyreclairvoyance nu og forstå årsagen til dit dyrs adfærd.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.