Husrensning Fyn

Få fred for åndelig aktivitet i dit hjem og mærk den gode energi igen med en husrensning.

3.695,00 kr.5.450,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Føler du dig drænet for energi i dit hjem, eller har du fornemmelsen af at blive overvåget? Åndelig aktivitet kan hænge fast i huset, hvis de afdøde ikke er kommet videre. Der kan også være dårlige energi i huset, hvis de forrige ejere har haft mange skænderier eller været plaget af sygdom.

Ånderne kan være familierelationer, som passer på dig, men det kan også være fremmede, der er aggressive og belaster dit velvære. Den åndelige aktivitet kan få dyrene og børnene i huset til at reagere på noget, du ikke kan se, fordi de er meget mere sensitive end voksne. Til gengæld hører du måske lyde eller oplever ting, der er svære at forklare. En husrensning giver dig fred og ro i dit hjem igen.

Når du booker en husrensning på Fyn, vælger du størrelsen på dit hus og hvilken af vores konsulenter, du gerne vil have besøg af. Konsulenten kommer herefter hjem til dig og gennemgår dit hus for at mærke energierne fra afdøde, åndelige vejledere og beboerne i huset.

Hvis konsulenten på turen rundt i huset får beskeder til dig, vil du få det at vide. Når huset er gennemgået, får du mulighed for at vælge, hvilke ånder der skal følges over på den anden side. Der kan være ånder, som blot passer på dig, og du kan derfor vælge at lade dem blive, hvis du vil.

Book en husrensning nu og føl lettelsen, når de afdøde er fulgt godt hjem.

Vigtig information

Er dit hus / ejendom over 300 m2 kontakt kundeservice for en pris.

Priserne for husrensning er inkl.moms og kørsel samt evt. opfølning.

Vi kommer gerne ud i weekenden mod et tillæg på 1.000 DKK som efterfaktureres oveni i produktets pris.