Tarot og Englekort

Logget ud
nr. 104

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Tarot - englekort

Lumea er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance. Lumea har et stærkt klarsyn, klarfølelse samt klarhørelse og er meget præcis i sine læsninger. Her på klarsyn24 vil jeg kunne hjælpe, guide og give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have om eks. Job, økonomi, kærlighed, parforhold, business rådgivning og afdødekontakt mm.

Logget ud
Pia
nr. 200

Clairvoyance, Spirituel Psykoterapi, Fjernhealing, Klarsyn

Pia er født med sine spirituelle evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Hun er en stærk clairvoyant som evner Clairvoyance, Klarsyn og klarfølelse.

Tarot & Englekort

Englekort

Englekort er meget nyere og meget mere kærligt at arbejde med. Der findes efterhånden rigtig mange, der producerer englekort. Men nogen af de dygtigste og mest toneangivende på markedet er Doreen Virtue og Radleigh Valentine. Den kendte englehvisker Kyle Gray fra Skotland, har også produceret flere sæt englekort.
Englekort kan, ligesom Tarotkort, fortælle dig om alt hvad der ligger dig på sinde. Disse kort er meget kærlige og er fyldt med symboler, visdom og ærlighed. Ved at få lagt englekort, får du et præcist svar på dit spørgsmål. Hvis du ikke kan genkende eller relatere til dit svar, er det oftest fordi, du endnu ikke er nået til det sted i livet, som englekortene fortæller dig om.
Englekort kan fortælle dig om alt.

De tre hovedtemaer for spørgsmål til englene, er som oftes:

  1. Kærlighed
  2. Karriere
  3. Helbred

Fx hvornår vil jeg møde mit livs kærlighed? Eller, Er jeg på den rette livsvej i forhold til min karriere? 
Nogen kan endog svare dig på, hvad der er dit livsformål. 
Du kan spørge om alt. Jo mere præcis du er i dit spørgsmål, jo mere præcist svar vil du modtage, fra din konsulent.

 

Engletarot kort

Doreen Virtue og Radleigh Valentin har også lavet flere sæt engletarotkort, som virkelig er skønne og som giver et kærligt og ærligt svar, udfra de traditionelle tarotkort. Men kortene har fået et andet udtryk, hvilket gør dem moderne og mere tidssvarende. Desuden er der ikke nogen skræmmende kort, som der er i de traditionelle tarotkort.

Hvorfor skal jeg have lagt et tarot eller englekort oplæg?

Hvis du ønsker præcise og klare svar på dit spørgsmål, støttet fra englene igennem den clairvoyante konsulent, skal du vælge et oplæg som hjælp.

Hvordan foregår dette?

Mens du taler med din konsulent som hjælper dig til at få formuleret dit præcise spørgsmål, lægger konsulenten oplægget og tolker det for dig mens i taler sammen. Du vil kunne vente dig et præcist og ærligt svar fra englene.

 

Tarotkort

Nogen mener at Tarotkort stammer fra Norditalien, som man ved via gamle breve og skrifter af Francesco Petrarca (1304-1374), dukkede op i det 1400 århundrede.  Andre mener at Tarotkort er meget ældre og stammer fra det gamle Ægyptens mysterieskoler, fordi man havde en hieroglyf-bog bestående af 78 kort, som svarer til et sæt Tarotkort. Et sæt Tarotkort består af 78 kort, som er delt i Den Store Arkana og Den Lille Arkana.

Tarotkortene kan fortælle os om vores liv, udfordringer, begivenheder, fortid og fremtid. Når man lægger et Tarotoplæg, kan man få vendt en problemstilling i dybden. Der findes mange oplæg, som passer til forskellige spørgsmål. Man kan stille uendelig mange typer af spørgsmål. 

Fx

  • Hvornår finder jeg den eneste ene 
  • Hvordan skal det gå med mit helbred
  • Har jeg fundet den rigtige karriere 
  • Er jeg klar til at stifte familie
  • Vil jeg kunne tjene nok penge, til mine ønsker