Har du oplevet ting, du ikke kan forklare, og har du måske for nylig mistet en kær ven eller et familiemedlem, der stod dig nær? Uforklarlige ting kan være tegn på, at din kære afdøde forsøger at komme i kontakt med dig. Vi giver dig her tre tegn på Afdødekontakt.

Når du mister en, der står dig nær, kan vedkommende dukke op for at passe på dig eller give dig beskeder. Gennem afdødekontakt hos en clairvoyant kan du finde ud af, om der er nogen, der prøver at komme i kontakt med dig. Og du kan få svar på dine spørgsmål.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
FÅ AFDØDEKONTAKT
Få Afklaring og Svar

Du kan også selv være opmærksom på, om der sker ting omkring dig, som kan være tegn fra en person, du har mistet. Læs om tre forskellige tegn her og se, om du kan genkende et eller flere af dem fra de oplevelser, du har haft.

1. Det føles, som om vedkommende er sammen med dig

Hvis du har følelsen af, at der er nogen, der kigger på dig, og der ikke er andre end dig i rummet, så kan det være den afdøde, der er på besøg. Du føler, at du ikke er alene – og det er du sandsynligvis heller ikke. Måske kan du endda se eller fornemme, hvem der er til stede.

Hvis det er en rar følelse, skal du ikke være bange for det. Hils på ånden og fortæl, at det er rart med dens tilstedeværelse. Det kan dog være nødvendigt at sætte nogle grænser op, så du ikke bliver forstyrret i tide og utide. Men ellers blot nyd dette kraftige tegn fra den afdøde.

2. Dine sanser fornemmer den afdøde

En duft af vedkommende, en følelse af en hånd på din skulder eller lyden af vedkommendes stemme er alle mulige tegn fra den afdøde. De kan bruge sanserne til at kontakte dig. Måske oplever du et glimt af personen ud af øjenkrogen, men der er ikke nogen, når du drejer hovedet.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
FÅ AFDØDEKONTAKT
Få Afklaring og Svar

Stol på dine sanser, hvis du pludselig kan dufte vedkommende eller føler dennes hånd på skulder eller ryg. Den afdøde vil forsøge at bruge den sans, vedkommende tænker, du vil reagere bedst på. Men at vise sig fuldstændig for dig er svært for den afdøde, og derfor vil du sandsynligvis kun få små glimt.

3. Elektriske forstyrrelser kan være den afdøde

Ånder kan bruge elektriske impulser til at fange din opmærksomhed. Så begynder radioen pludselig at spille, eller blinker lyset, har du måske besøg af en kær afdød. Du kan også opleve, at fjernsynet pludseligt tænder, eller at telefonen ringer, men der er ikke tegn på opkald.

Disse elektriske forstyrrelser kan komme fra den afdøde, der vil kommunikere noget til dig. Måske er det blot en besked om, at vedkommende stadig er hos dig. Men det kan også være en besked, som en clairvoyant kan hjælpe dig med at tyde.

Få svar gennem afdødekontakt

Er du i tvivl, om en kær afdød forsøger at komme i kontakt med dig? Eller vil du gerne i kontakt med en, du har mistet? Gennem afdødekontakt kan vores clairvoyanter skabe forbindelsen mellem dig og den afdøde, så I kan give beskeder til hinanden.

Få svar på dine spørgsmål eller stillet din nysgerrighed allerede i dag. Vores erfarne konsulenter er klar til at hjælpe dig med Afdødekontakt, så kontakt dem nu.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
FÅ AFDØDEKONTAKT
Få Afklaring og Svar