Nogle gange kommer hjælpen fra en uventet kant også ved en afdødekontakt. Det fandt en kvinde ud af, da hun kontaktede Klarsyn24 for at få kontakt med sine afdøde bedsteforældre. I stedet tonede en af de gamle karle fra bedsteforældrenes gård frem, og han havde nogle vigtige beskeder med til hende.

En kvinde havde problemer med sit kærlighedsforhold, som hun ikke kunne finde vej i. Hun var sårbar og havde en følelse af afmagt i sit liv. Samtidig havde hun et afsavn til sin familie på den anden side. Da hun kontaktede Klarsyn24, var hendes ønske derfor at få kontakt med sine bedsteforældre for at få en følelse af tryghed.

Clairvoyanten kontaktede sine guider for at stille ind på kvindens afdøde, og han fik navnet Sigurd meget tydeligt igennem. Kvinden kunne dog ikke genkende navnet, og hun ringede derfor til sin mor, der kunne fortælle en overraskende historie. Sigurd havde nemlig været en afholdt karl på bedsteforældrenes gård.

Da relationen på den måde blev bekræftet, blev energien stærkere, og den afdøde kom tættere på. Clairvoyanten fik nu billeder af Sigurd, der var halt på et ben og gik i træsko. Han havde også meget skæve tænder i overmunden. Oplysninger, som moren kunne bekræfte. Energien blev nu endnu bedre, og informationerne begyndte at komme igennem clairvoyanten til kvinden.

Afdødekontakt hjalp til at træffe beslutning

Kvinden havde gennem længere tid kæmpet med sit selvværd. I sit forhold var hun blevet trykket, og hun havde svært ved at sige fra. Udfordringen for kvinden var, at hun ikke turde drage konsekvenserne af den fornemmelse, hun allerede selv havde. Fordi hun var i krise, var hun mere til stede i sin hjerne og styret af sit sind, end hun var i sin krop, og hun kunne derfor ikke mærke sin intuition.

Sigurd hjalp hende til at bekræfte nogle af de ting, hun tumlede med, så hun kunne træffe den rigtige beslutning. Selv om hun instinktivt allerede vidste, hvad hun skulle vælge, var det svært, fordi hun ikke vidste, hvor hun ville lande.

Med kontakten til afdøde Sigurd blev hun mere tryg i sin beslutning. Han pointerede, at det vigtigste for kvinden var at få ro på, leve i nuet og tage den beslutning om at sige fra og blive separeret, så hun kunne komme videre og leve selv.

Udvikling på personligt plan med afdødekontakt

Med på vejen fik kvinden nogle svadaer fra Sigurd i forhold til, hvordan hun skulle være i hverdagen. Han lagde blandt meget vægt på, at kvinden skulle være i nutiden og ikke hænge fast i fortiden eller leve i fremtiden. Han kunne også bekræfte kvinden i, at hendes fremtid er god. Og han fortalte hende, at man udvikler sig på kriser, når man tør tage springet ud på dybt vand.

Hvorfor netop Sigurd tonede frem i stedet for bedsteforældrene, gav den åndelige verden ikke svar på. Men Sigurd havde i sit fysiske liv også oplevet et ulykkeligt kærlighedsforhold og havde levet i den samme energi om, at han ikke turde tage en beslutning. Derfor kunne han vejlede kvinden så præcist.

Når vi søger kontakt med en afdød, kan vi ikke selv styre, hvem der kommer igennem. Den åndelige verden er intelligent og sørger for at sende dem igennem, der kan give os udvikling på et personligt plan. Men der er ingen facitliste, og vi skal derfor selv turde tage de nødvendige skridt og tage ansvar for at træffe beslutningerne.

Vigtigt at holde fast i egne værdier

Efter kontakten med Sigurd fik kvinden klippet snoren til sit ulykkelige forhold, og hun blev rigtig glad igen efter en meget sårbar periode. Gennem afdødekontakten var hun blevet inspireret til at stoppe forholdet for at bevare sit selvværd.

For den åndelige verden er det vigtigt, at vi følger vores intuition, og vi skal gøre de ting, der føles rigtige for os. Det er vigtigt, at du holder fast i dine egne værdier, fordi det giver dig et fundament til at turde sige til og fra. I et parforhold er det et stort problem, hvis du giver afkald på dine værdier.

I det fem år lange forhold havde kvinden ikke kunnet sige fra, og hun havde en følelse af frygt og angst omkring tosomheden. Trygheden fik hende til gentagne gange at søge tilbage til manden. Men nu følte hun, at hun var nået helt hen til kanten, hvor der kun var en udvej, nemlig at stoppe forholdet.

Har du brug for at komme i kontakt med en kær afdød, eller søger du inspiration til at træffe en beslutning? Så kontakt Klarsyn 24 på www.klarsyn24.dk.