Da en mand mistede livet i et trafikuheld, stod hans familie tilbage med både sorg og en masse spørgsmål. Var manden alene i bilen? Og døde han med det samme? Det var blot nogle af de spørgsmål, familien fik svar på gennem clairvoyant afdødekontakt.

Familien var fortvivlet, da de mistede et mandligt familiemedlem i et trafikuheld, og de havde brug for klarhed. Derfor søgte familien specifikke oplysninger, der kunne give dem ro og afklaring.

Genkendelse skaber ren og tæt kontakt til afdøde

Da clairvoyanten havde oprettet kontakten, var det vigtigt først at få nogle kendetegn omkring den afdøde mand for at få sikkerhed for, at det var den rigtige person, der var kommet igennem. Clairvoyanten stillede derfor den afdøde en række spørgsmål, som familien kunne bekræfte. Den afdøde blev for eksempel spurgt, om han var mand eller kvinde, og svaret var, at han var en mand.

Clairvoyanten bad derefter den afdøde og guiderne omkring ham om nogle specifikke kendetegn. Et tydeligt kendetegn var ordblindhed, og familien kunne bekræfte, at manden var ordblind. Efterhånden som kendetegnene blev bekræftet, blev energien mere ren mellem dem.

Det kom igennem, at den afdøde gik med hat, og det gjorde den afdøde mand. Han spillede også, fik clairvoyanten at vide, og da det er et vidt begreb, fulgte endnu en oplysning. Det var noget med penge, og clairvoyanten kunne nu spørge familien, om manden spillede. Han var ganske rigtigt involveret i spil, mere præcist var han med i pyramidespil. Med alle de specifikke kendetegn på plads, kunne familien tydeligt fornemme, at det var den afdøde mand, der var igennem.

Afdødekontakt kan give svar på vigtige spørgsmål

Der var nu fri adgang til, at clairvoyanten kunne stille de spørgsmål, familien havde. Et af dem, de tænkte mest på var, om han var alene i bilen. Det fornemmede clairvoyanten ikke, så en person måtte være stukket af på en måde.

Det viste sig også, at manden ikke var død med det samme, men at han faktisk var blevet genoplivet i ambulancen. Clairvoyanten fik nu en trykken for brystet og oplevede, at den afdøde mand fik åndedrætsproblemer. Manden blev lagt i respirator, men han afgik senere ved døden.

I slutningen af sessionen fik familien at vide, at den afdøde mand gerne ville brændes, og det var faktisk et af deres spørgsmål, da manden var buddhist.

Denne afdødekontakt var en meget smuk oplevelse for alle involverede, og den gav familien afklaring og ro til at komme videre med deres liv. Energien i kontakten var ren, og det er vigtigt for at kunne arbejde med den afdøde. Når familien slappede af og kunne nikke genkendende til tingene, kom den afdøde tættere på clairvoyanten. På samme vis ville den afdøde have fjernet sig, hvis ikke energien havde været ren.

Få afklaring og svar på spørgsmål med afdødekontakt

Som clairvoyant er det vigtigt at have skelneevne, så man ved, hvad der kommer fra den åndelige verden, og hvornår sindet begynder at tage over. Grundlæggende er det vigtigt, at der er vished om, at det er den rigtige, der er kontakt til, for clairvoyanten kan aldrig love, hvem der kommer igennem.

Familien fik svar på mange af deres spørgsmål, men der var nogle spørgsmål, som clairvoyanten ikke fik nogen svar ned på. Efterfølgende skrev familien, at de personligt havde de fået den afklaring, de søgte.

Har du også mistet en, du holder af – og har du ubesvarede spørgsmål? Måske ønsker du blot at vide, hvordan den afdøde har det på den anden side? Få afklaring og ro med afdødekontakt gennem Klarsyn24’s kompetente clairvoyanter.