Føler du et indre oprør? Er du ikke der i dit liv, hvor du gerne vil være? Oplever du en uro eller ubalance? Med astrologi kan du få svar på, om det er kollektive strømninger, der har indflydelse på dit liv, eller om du er på en individuel rejse, som du selv kan lære at styre.

Astrologi er et navigeringsværktøj, der kan hjælpe dig i dit livs rejse, og der er navigationer til os alle. Stjernerne har en masse visdom, og astrologien prøver at forstå den visdom. Månens faser skaber for eksempel kollektive strømninger, der kan påvirke dig og dit liv.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN ASTROLOG

Ved at zoome ind på den visdom, der ligger i astrologien, kan vi se de specifikke kvaliteter, der er tilknyttet. Astrologien kan for eksempel give os et billede af, hvad vi kan lige nu, og hvornår det vil være godt at give slip og tage imod i stedet for altid at give.

Brug astrologi som et kompas

Når du søger at finde svar via astrologi, skal du vide, hvilket soltegn du er. Du kender det måske mest som stjernetegn. Men stjernetegn dækker også over månetegn og ascendant. Soltegnet gemmer ofte svaret på, hvad der kan have skabt ubalance i dig, hvis du ikke har det så godt.

Du er født med nogle helt bestemte tegn og numre. Din fødselsdato og tidspunktet for din fødsel afgør dine tegn. Og det er ikke tilfældigt, hvilke tegn og numre du er født med. De indeholder dine koder, hvori der ligger en masse information om, hvad du skal igennem i dit liv.

Astrologi er dit stjernekompas året rundt, og du kan bruge det, præcis når du har brug for det. Som værktøj kan det hjælpe dig i situationer, hvor du har brug for guidning og støtte til at vurdere, hvad der er rigtigt for dig at gøre, men det skal ikke overtage dit liv.

Skab balance i dit liv ved at kende dit stjernetegn

Leder du efter balance i dit liv, kan du derfor med fordel kigge på dit tegn. En krebs vil typisk være en sensitiv type, der går op i familieværdier, er blød og tager hensyn til følelser og behov. I modsætning vil en løve typisk have brug for at blive set og hørt og på den måde give noget til verden.

Dit tegn kan dermed lære dig noget om dig selv, så du kan skabe balance i dit liv. Med astrologi lærer du også faldgruberne i dit tegn. Alle tegn har nemlig også en skyggeside, der kommer til udtryk, når vi ikke er i balance. En løve kan kamme over og være for meget i sit ego, hvis personen ikke er i balance.

Dit soulprint er unikt, ligesom dit fingeraftryk. Du er et lille lys, der sammen med resten af Jordens befolkning former et stort billede. I din individuelle rejse har du en helt unik astrologisk kodning, og samtidig er du en del af de kollektive strømninger.

Indre udvikling med astrologi

Astrologi handler meget om din indre udvikling. Du kommer ind i dit indre og får det til at matche med den, du virkelig er. Og når du gør det, kommer dit ydre liv til at fungere nemmere. På den måde kan du ved hjælp af astrologi som navigeringsværktøj skabe det liv, du er mest glad for.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN ASTROLOG

Astrologi bruges derfor ofte til at navigere i relationer, fordi vi har mange relationer i livet. Det kan være både i kærligheden, på arbejdspladsen, i familien og mellem venner. Relationer har en stor energi, som astrologi kan guide dig til at udvikle for at få det bedre.

Når du bliver guidet med astrologi, får du viden om, hvordan du kommer op på et højere niveau. Al guidning er en støtte i dit eget instinkt. Derfor skal du trække det frem, der kalder på dig. Bare giv slip og modtag det, der ligger til dig.

Stol på dit indre lys

Alle har et indre lys – en form for hjertekompas – og jo mere du får guidning, jo bedre bliver du til at lytte til det. Dybest set handler det om at stole på dig selv og din egen intuition, så du på sigt kan blive din egen guide.

Præmissen i livet er forandring. Med astrologi får du støtte og hjælp til at holde fast. På samme måde som du har et reb til hjælp, hvis du skal klatre op ad et bjerg.

Er du klar til at lade astrologi guide dig til at få mere fat i den, du er, kommer ud af dit ego og mere ind i din sjæl? Kontakt vores dygtige konsulenter i dag og få hjælp til din udvikling.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN ASTROLOG