Clairvoyance kan være den måde, der giver dig klarhed og guider dig i den rigtige retning. Men hvordan får du mest ud af din session? Og hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge de svar, du får, til at komme videre? Når du følger 5 simple tips, har din clairvoyant de bedste vilkår for at hjælpe..

Du kan kontakte din Clairvoyant med mange forskellige emner og spørgsmål. Hver session tager personligt udgangspunkt i dig og din situation. Derfor vil du altid få de svar, der passer netop i det øjeblik.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
FÅ CLAIRVOYANT VEJLEDNING
Får den indsigt, du søger efter

Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du spørger, eller hvordan dit mindset er. Ønsker du at få så konkrete svar som muligt, så du bliver guidet i den for dig bedste retning, kan du hjælpe Clairvoyancen lidt på vej. Det får du 5 tips til her.

Tip #1: Stil konkrete spørgsmål

Jo mere generelt du spørger, jo mere generelt vil dit svar blive. Har du derfor et spørgsmål til en konkret situation, så formuler dit spørgsmål så præcist som muligt. Vil du gerne have et andet job, vil et generelt spørgsmål være: ”Kan jeg få et andet job?”. Prøv i stedet at gøre det konkret ved at spørge: ”Hvad kan jeg gøre for at få et andet job?”.

Tip #2: Vær åben

Møder du op til sessionen med et lukket sind, vil du ikke tage åbent imod de svar, dine åndelige guider bringer. Og det kan betyde, at du ikke får alle nuancerne med. Prøv i stedet at være åben og positiv, så du kan suge alt det, dine guider bringer, til dig. Det giver dig mere at arbejde med, og det lader dig få en større klarhed i din situation.

Tip #3: Forstå, at det er et øjebliksbillede

Når du stiller spørgsmål til din Clairvoyant, vil du få præcis de svar, der kommer igennem til dig. Men det er svar, der gælder i netop det øjeblik. Clairvoyanten vil gøre sit bedste for at formidle det, der er vigtigt for dig i din situation. Men du og dem omkring dig har en fri vilje, og de beslutninger, du tager efter sessionen, kan påvirke dit endelige resultat.

Tip #4: Tag noter undervejs

Det kan være en intens oplevelse at være midt i en Clairvoyance, og du kan få mange budskaber på kort tid. Det er vigtigt at lytte, men det kan være svært at huske det hele bagefter. Hav derfor en blok og en kuglepen klar til sessionen, så du kan tage noter. Og et lille ekstra tip i den forbindelse er også at tage noter af beskeder, du måske ikke opfatter som relevante. De kan vise sig at være vigtige senere.

Tip #5: Sørg for ro og ingen forstyrrelser

Det her måske åbenlyst, men det er ikke desto mindre vigtigt. Du får den bedste session, hvis du kan koncentrere dig fuldt og helt om din Clairvoyant og de budskaber, der kommer igennem til dig. Har du alarmer, ringetoner og beskedlyde sat til, vil de forstyrre din oplevelse og bringe din koncentration ud af kurs. Giv dig selv lov til at trække dig væk til et roligt sted, hvor du uforstyrret kan synke ind i clairvoyancen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
FÅ CLAIRVOYANT VEJLEDNING
Får den indsigt, du søger efter

Vi håber, du er blevet inspireret til at få det optimale ud af din næste clairvoyance. Har du et spørgsmål, du ønsker svar på, eller har du brug for klarhed og overblik, så er vores erfarne Clairvoyante konsulenter klar til at hjælpe dig. Kontakt os nu og prøv de 5 tips til den bedste session.