I et hus ude på landet sad en kvinde, der ikke orkede så meget. Hendes helbred var dårligt, og hun var ikke rigtig glad. Huset lugtede lidt af kattetis, og hjemmet var ikke i orden. Kvinden havde på en måde givet op på både hjemmet og sig selv, efter hendes mand havde begået selvmord nogle år tidligere.

Situationen var trist. Men kvinden havde alligevel brug for at vide, hvordan hun kunne komme videre. Derfor kontaktede hun Klarsyn24’s clairvoyant, der stillede ind på kvindens personlige guider. Det første, clairvoyanten fik at vide var, at kvinden drak ret heftigt, og at hendes helbredsmæssige problemer skyldtes garvesyren i rødvinen. Kvinden vidste det allerede, men ville ikke rigtig erkende det.

– Du står ved en skillevej, fortalte clairvoyanten efter besked fra guiderne, og du kan få dit helbred igen. Det havde kvinden meget svært ved at tro på efter flere års håbløshed i sit sind. Men clairvoyanten modtog et tydeligt billede af kvinden, der både kunne cykle og køre knallert, hvis hun stoppede med at drikke alkohol.

Fra alkoholisk håbløshed til selvhjulpen fighter

Beskeden fra kvindens guider var, at hun skulle starte med at skære lidt ned, så ville hun mærke, at hun fik det lidt bedre. Kvinden var skeptisk, for rødvinen var en tryghed i hendes hverdag, og det virkede uoverskueligt at give slip på den. – Prøv nu bare en uges tid, så får du beviset, fortalte clairvoyanten.

Et halvt år gik, hvor kvinden levede sit liv, og en dag skrev hun til clairvoyanten, at hun var stoppet med at drikke alkohol. Resultatet var, at hun nu selv kunne købe ind og køre knallert. Der var ingen, der havde gjort noget for at hjælpe hende. Hun havde blot modtaget et vigtigt budskab fra sine guider, men selve arbejdet havde hun været ene om.

Når du står i en håbløs situation, kan clairvoyance give dig et håb og en lille gnist om, hvordan du kan få det bedre. Ofte handler det om at tage et skridt ad gangen, fordi vi som mennesker bliver handlingslammede, når vi ikke ved, hvad vi skal stille op.

Spis elefanten en bid ad gangen

Når en opgave virker uoverskuelig, så prøv at spise en bid ad elefanten ad gangen. Og har du svært ved at se, hvor du skal starte, så kan en clairvoyant gå ind og finde det gyldne overblik og give dig svaret på, hvor det er vigtigst for dig at sætte ind.

For kvinden var alkoholen den blinde plet i hendes liv, der førte andre dårlige ting med sig som skidt helbred og håbløshed. For dig er det måske jobbet eller en dårlig relation, der blokerer for de gode ting i dit liv. Det kræver en kraftanstrengelse at løsrive sig fra dårlige vaner, men for loven om tiltrækning gælder, at du tiltrækker mere af det, du lever med, hvad end det er godt eller dårligt.

Hvis du er i en nedadgående spiral, vil du tiltrække andre i samme nedtur. Det resulterer i, at du og din omgangskreds fastholder hinanden i roller, der bliver til mønstre, som kan komme til at gøre ondt senere i livet. Det bliver aldrig fantastisk, og du ved derfor godt, at du er nødt til at gøre noget andet. Ja, du vil møde modstand, når du laver ændringer, fordi du har opdraget din omgangskreds til, at du er på en bestemt måde. Men du skal nok komme igennem det.

Tving pickuppen ind i et nyt spor

For at være der for andre, er du nødt til at redde dig selv først. Hold din energi til dig selv og dem, du gerne vil dele din energi med. Og vær opmærksom på, hvem du inviterer ind i din energi. Med clairvoyance får du budskaber, der kan hjælpe dig på de områder, du har udfordringer med i dag. Og du kan få svar på, om der er et bestemt område, hvor problemet til det store kaos opstår.

Med dine guiders hjælp kan du gennem clairvoyanten finde baggrunden for dine problemer, og når du har erkendt, hvad du gør eller ikke gør, kan du ændre på det. I vores hoveder har vi bredsporede motorveje, der er vores overbevisning om, hvordan tingene skal være.

Og vi gentager ubevidst eller bevidst de overbevisninger, vi har. Prøv at skubbe til pickuppen, så den ryger ind i et nyt spor og gå ned ad en sidevej, så kan du opdage noget nyt eller bedre. Hvis du ikke er tilfreds med det, du indtil videre har fået, så må du gøre noget andet. Også selv om det er grænseoverskridende.

Clairvoyance kan give dig et forspring med vejledning, der har flere gear at trække på, og som tager udgangspunkt i dig og dit liv. Ansvaret for at ændre dit liv ligger hos dig, men du får et indblik i, hvor og hvordan du kan rykke dig derhen, hvor du drømmer om.

Er du parat til at gøre tingene anderledes? Så kontakt Klarsyn24 på www.klarsyn24.dk.