En kvinde fra København var midt i sit livs krise. Hendes kæreste gennem mange år var igen gået fra hende. Det var ikke noget nyt; tværtimod var det blevet et mønster i deres forhold. Og nu kunne kvinden kun fokusere på, om og hvordan hun kunne få ham tilbage.

Situationen var ulykkelig, og kvinden havde brug for at vide, hvordan hun skulle forholde sig til kæresten. Ville han komme tilbage? Og hvad kunne hun selv gøre for at få ham tilbage? For at få svar kontaktede hun Klarsyn24. Clairvoyanten stillede ind på kvindens personlige guider og anvendte clairvoyance og tarotkort til at læse kvinden og hendes situation.

Kvindens indre var det første, clairvoyanten så. Inderst inde var kvinden selv i tvivl om sine følelser, men hun kunne ikke mærke dem på grund af hendes mange tanker om, at hun skulle have kæresten tilbage.

Beskeden fra kvindens guider var, at hendes kæreste ville komme retur, og at hun skulle fokusere på sine egne følelser. Når hun gjorde det, ville hun nemlig mærke sig selv bedre og dermed også få en oplevelse af, hvad hun ville med sit liv.

Det blev starten på en rejse for kvinden. Rejsen gav kvinden information om, hvornår og hvordan kæresten ville komme tilbage til hende. Hun fik information fra guiderne om, hvordan hun kunne mærke forskel på, hvad hendes tanker fortalte hende, og hvad hendes inderste kerne fortalte hende.

Rejsen hjem til sig selv

Kvindens guider bad hende forestille sig, at hun ”gemte kæresten væk i et skab”. Derefter beskrev guiderne, hvordan hendes liv havde set ud i fortiden, hvordan det var i nutiden, og hvordan det ville se ud i fremtiden. De gav kvinden besked om, at hun var i gang med en transformation, hvor fokus var, at hun skulle nå hjem til kernen i sig selv igen.

I forløbet anvendte clairvoyanten tarotkort, der gav kvinden information om, hvad hver måned ville bringe hende af indsigt, udfordringer, glæder og meget andet. Og clairvoyanten hjalp kvinden til at håndtere udfordringerne og hele tiden holde fokus på at mærke efter indeni.

Via kvindens guider beskrev clairvoyanten, hvordan kvindens inderste følelser var. Beskrivelsen skabte resonans indeni kvinden, og i løbet af samtalerne genfandt kvinden evnen til at mærke sig selv. Langsomt kom glæden og optimismen tilbage i kvindes liv. Og hun oplevede at være mere i ro og få større mulighed for at leve i nuet og mærke, hvad hun havde brug for.

Clairvoyance gav overskud til at bryde dårlige mønstre

Da kæresten vendte tilbage til kvinden, som guiderne havde fortalt hende, at han ville, var kvinden videre i sit liv. Hun kunne derfor med ro i både sind og hjerte takke nej til at blive kærester igen, som ellers havde været mønstret tidligere.

I dag bruger kvinden sin mavefornemmelse i forhold til at leve sit liv. Glæden er vendt retur, og mulighederne, som clairvoyanten fortalte hende om, er begyndt at vise sig. Clairvoyanten viste gennem kvindes guider og tarotkort vejen for kvinden, men hun gik den selv.

Når livet byder på mange udfordringer, og du har svært ved at finde vejen selv, kan clairvoyance give dig et indblik i de muligheder, du har. I de fleste situationer handler det om at lave en lille ændring ad gangen, fordi det ellers bliver for uoverskueligt, når dine tanker fylder så meget, at du ikke kan mærke din indre kerne.

Du er ikke dine tanker, og dine tanker er ikke dig

Vi tror ofte, at vores tanker er de rigtige til at vurdere vores liv ud fra, men tanker er noget, vi selv skaber. Det betyder, at vi med den rette hjælp kan vende vores tanker, så de er i større harmoni med, hvem vi er og det livsformål, vi har.

Gennem clairvoyance kan dine guider vise dig dine udfordringer og tilbyde en løsning. Du skal selv erkende dine handlemønstre og ændre dem, så du opnår det liv, du drømmer om. Men dine guider giver dig vejledning med flere gear, så du hurtigere kan nå i mål med dine drømme.

Er du klar til et kærligt skub fra dine åndelige guider, så du kan udleve dine drømme? Klarsyn24 er klar til at hjælpe dig videre – Find en af vores dygtige konsulenter her ClairvoyanceTarotkort.