Oplever du, at de samme mønstre gentager sig i dit liv? Støder du konstant panden mod muren, når du forsøger at opnå bestemte ting? Det kan skyldes temaer, der er lagt allerede i barndommen, og som nu følger dig. Gennem clairvoyance kan en clairvoyant hjælpe dig med at frigøre dem, så du bliver fri i dit liv til at opnå det, du drømmer om.

En ung kvinde mødte en sød mand, som hun havde det godt sammen med. Men efterhånden som forholdet kom tæt på og blev mere alvorligt, begyndte hun at bakke ud af det. Hun var ellers ret glad for denne mand og forstod ikke, hvorfor hun holdt ham på afstand.

Kvinden kunne se et mønster i hendes tidligere forhold. Hver gang hun fik en kæreste, der kom for tæt på, begyndte hun at tage afstand og ende med at gøre det forbi. Det var hun temmelig træt af. Specielt fordi hun var meget glad for sin nye kæreste. Og ham ville hun egentlig gerne beholde.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN CLAIRVOYANT KONSULENT

Barndoms svigt sætter aftryk som voksen

Oplevelser fra barndommen danner ofte grobund for mønstre i voksenlivet, og dem kan clairvoyanten hjælpe dig med at klarlægge, så du ikke sidder fast i dem. Clairvoyanten kunne se, at den unge kvinde havde oplevet noget som lille pige, der nu holdt hende tilbage i sit voksenliv.

Først kunne kvinden ikke genkende, at der var sket noget. Men så kom hun i tanke om, at hendes forældre var blevet skilt, og hun havde ikke set sin far siden. Kort efter fik hendes mor en ny kæreste, der ikke kunne lide hende og hendes søskende, som derfor var overladt meget til sig selv. Det gav ar på sjælen at opleve de svigt. Og det påvirkede hendes syn på mænd efterfølgende.

For at undgå svigt fra mænd i sit liv valgte hun ubevidst at bakke ud, når de kom for tæt på. Den erkendelse rørte kvinden dybt, fordi hendes reaktionsmønstre ikke blot gav mening nu – hun kunne også bearbejde dem og komme videre i sit liv.

Lad ikke dårlige mønstre styre dit liv

Sammen med clairvoyanten fik hun arbejdet sig igennem sine oplevelser i barndommen og sluppet de mønstre, der var groet fast. Heldigvis søgte hun hjælp i tide, så hun kunne holde fast i sin mand, som hun siden blev gift med og fik barn med. Og hun er i dag lykkelig for at have sluppet traumet fra sin barndom.

Det kræver mod at se for eksempel svigt fra barndommen i øjnene, og det kræver styrke at arbejde med sig selv. Men hvis du er klar til at mærke dig selv igen, så barndommens temaer ikke får lov til fortsat at styre dit liv fremover, kan clairvoyance være en stor hjælp og støtte i din proces.

Rigtig mange mennesker glemmer sig selv, fordi de har så travlt med at behage andre. Måske kender du det fra dit eget liv? Det grundlæggende ligger inden i dig selv, og clairvoyanten mærker, hvordan du egentlig har det, så du kan blive hjulpet videre. Du skal bare kigge dig selv i øjnene og tro på, at det nok skal gå.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN CLAIRVOYANT KONSULENT

 

Vil du også slippe de dårlige mønstre og føle glæden ved dit liv? Har du også brug for hjælp til at finde det lys, der brænder foran dig? Kontakt vores erfarne Clairvoyanter i dag og få hjælp til at blive fri i dit liv.