Overvejer du at få hjælp af en clairvoyant til en bestemt situation, og er du i tvivl om, hvad du egentlig kan spørge om? Som udgangspunkt kan du spørge om alt mellem himmel og jord – så længe, det handler om dig. Du kan her få indblik i de mest populære temaer indenfor clairvoyance og måske blive inspireret.

Det måske største spørgsmål for langt de fleste mennesker handler om tid. Vi gør næsten alt op i tid, og det betyder derfor meget for os alle. I alle livets aspekter forholder vi os til tid og udregner, hvor lang tid vi skal bruge på forskellige ting. Det er derfor et helt naturligt spørgsmål i clairvoyance.

Tid er dog en svær paramenter, fordi tid måles anderledes på det intuitive plan. De åndelige guider og clairvoyantens andre støtter har en anderledes måde at se tid på. Samtidig er tid ofte afhængig af flere personer i forhold til det, du spørger til. Det er meget sjældent, at tid kun er afhængig af dig selv.

Konkret betyder det, at både du og andre personer, der er en del af dit forespurgte tema på det givne tidspunkt, kan vælge at tage andre veje end den eller de mulige veje, som den clairvoyante ser for dig på det konkrete tidspunkt. Det er, hvad der populært kaldes ”det frie valg”, og det ligger derfor ikke fast på forhånd.

Clairvoyanten kan godt give dig en indikation på tid, der er forbundet med den energi, der befinder sig på det konkrete tidspunkt. Men den frie vilje kan ændre på tidsperspektivet. Husk derfor, at der er flere parametre, der kan rykke det tidsperspektiv, som du får af den clairvoyante.

Det store billede og detaljer

Et andet stort tema for mange, der benytter clairvoyance er, hvordan det store billede, clairvoyanten kan formidle, passer med de faktiske detaljer. Ofte vil det være nemmere for clairvoyanten at fange det store billede end detaljerne på vejen til slutresultatet.

Det betyder, at der kan ske en hændelse på vejen, der gør dig usikker, fordi clairvoyanten ikke har set den på forkant. Clairvoyanten vil ofte have fanget det store billede korrekt, men du og andre personer, der er involveret i processen, kan have benyttet det frie valg og gået en omvej.

Husk derfor, at detaljer kan gøre din viden på det konkrete tidspunkt dybere, men der kan opstå nye detaljer, der ikke var besluttet, da clairvoyanten kiggede for dig.

Kærlighed har mange facetter

Rigtig mange ønsker, at kærlighed er en del af det store billede. Måske også for dig? Kærlighedstemaet dækker over mange facetter. Er du på jagt efter den eneste ene, kan du for eksempel spørge: ”Ser du en partner til mig, og hvordan er vedkommende, og hvordan møder jeg vedkommende?” eller ”Kan du vise mig den bedste vej til kærlighed?”.

Har du allerede en potentiel partner i kikkerten, kan du spørge:  ”Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er tiltrukket af en person, der måske ikke er tiltrukket af mig?”. Flirter I allerede, er det oplagt at spørge: ”Er det alvorligt mellem os?”. Vil du følge dit hjerte men ved ikke hvordan, kan du spørge: ”Kan det guddommelige vise mig den bedste måde at følge mit hjerte på?”.

Hvis du er i et forhold, kan du stille spørgsmål, der handler om dig og din verden, men clairvoyanten svarer ikke på spørgsmål, der kræver læsning af en 3. person. Måske vil du gerne spørge: ”Er min partner utro?”, hvilket vil kræve en læsning af din partner. Clairvoyanten vil her vælge den etisk korrekte løsning og derfor ikke svare.

Du kan til gengæld spørge: ”Hvor står mit forhold til min nuværende partner?” eller ”Jeg har brug for vejledning til mit nuværende forhold. Hvad skal jeg gøre?”. Du kan også spørge lidt bredere: ”Forsøger verden at fortælle mig noget nyt om mit kærlighedsliv?”.

Karriere fylder meget i livet

Er du tvivl om, hvor du står arbejdsmæssigt, kan du ved hjælp af clairvoyance få svar på netop dit dilemma. Vil du bare gerne vide lidt om det store billede, kan du spørge: ”Hvad kan du se om min karriere og økonomi?”. Men du kan også gå lidt dybere og spørge: ”Hvordan kan jeg finde et job, der er meningsfuldt for mit liv og for mig?” eller ”Hvilken karriere er jeg bedst egnet til?”.

Er du allerede i job, kan du spørge: ”Er jeg på den rigtige vej med mit nuværende job og arbejdsmiljø?” eller ”Er der noget, jeg kan gøre for at blive forfremmet?”. Du kan også spørge ind til konkrete situationer på dit arbejde, for eksempel: ”Hvordan kan jeg styrke forholdet til mine kolleger?” eller ”Jeg har brug for vejledning til min jobsituation og mit forhold til mit arbejde”.

Økonomi nu og i fremtiden

Clairvoyance kan give dig et billede af, hvordan din økonomi ser ud eller forbedres. Spørg for eksempel ind til din konkrete situation: ”Bruger jeg mine penge på den bedst mulige måde?” eller ”Er der noget, jeg skal ændre med hensyn til, hvordan jeg tjener mine penge, eller hvad jeg gør med dem?”. Du kan også være mere direkte i dit spørgsmål: ”Kan jeg forbedre den måde, jeg administrerer mine penge på?”.

Det er altid populært at få et billede på, hvordan økonomien ser ud på sigt. Er du interesseret i at vide det, kan du for eksempel spørge: ”Kommer jeg til at få flere penge, og hvordan ser min økonomi ud på sigt?”. For mange betyder en god økonomi et vellykket liv, og vil du gerne guides til det, kan du stille spørgsmålet: ”Hvordan kan jeg bedst skabe et vellykket liv for mig selv?”.

Livsformål i hverdagen

Er du en af de mange, der undrer dig over, hvad du egentlig er sat på jorden for? Så spørg dine åndelige guider til råds. Du kan spørge direkte: ”Kan det guddommelige kaste lys over, hvad jeg er kommet i dette liv for at lære?”.

Måske er du i vildrede over, hvordan du bruger dine kompetencer i dit liv? Så spørg: ”Hvordan kan jeg bedst bruge mine talenter til at hjælpe mig selv og hjælpe andre?” eller ”Hvis jeg føler mig lidenskabelig over noget, er der en måde, jeg bedst kan bruge min lidenskab til at hjælpe andre?”.

Du kan også bruge clairvoyancen til at få styr på kaos i dit liv ved at stille spørgsmål som: ”Hvordan opnår jeg ro og balance i mit liv?”. Du står aldrig alene med dine bekymringer eller tvivl. Når blot du rækker hånden ud og stiller spørgsmålet fra dit hjerte, kan clairvoyance guide dig videre på din vej.

SE ALLE VORES CLAIRVOYANTE KONSULENTER HER!

Vi håber, du nu har fået inspiration til, hvordan du kan spørge ind til den situation, du gerne vil have dine åndelige guiders syn på. Vil du styrke dine valg gennem clairvoyance? – Find en af vores dygtige konsulenter her Clairvoyance – Du opretter dig som bruger på vores website her.