Du har nok hørt om clairvoyance, og måske er du allerede helt med på, hvad du kan bruge clairvoyance til. Men hvordan arbejder en clairvoyant? Og hvordan kan clairvoyanten modtage budskaber fra den åndelige verden til dig? Det kan du blive klogere på her.

Der er mere end 100 forskellige typer af clair, som er clairvoyantens måde at opfange budskaberne på, men de 5 mest almindelige er vision, lyd, duft, følelse og smag. Når de åndelige guider sender budskaberne ned, lander de i clairvoyantens følelsesregister, hvorefter clairvoyanten oversætter dem til dig. Og det hele sker med lynets hast.

Den åndelige verden kommunikerer med clairvoyanten på den måde, som clairvoyanten bedst kan opfange budskaberne på. Derfor arbejder clairvoyanter på forskellige måder. Nogle clairvoyante får for eksempel informationerne gennem følelser, mens andre modtager budskaberne gennem vision, lyde eller dufte.

Clairvoyance – ånderne styrer formidlingen af budskaber

Ved en clairvoyance stiller clairvoyanten sig til rådighed for den åndelige verden. Det betyder, at alle sanser stilles til rådighed for de åndelige guider, og hele kroppen er i beredskab til at modtage budskaberne. Ånderne vælger så, hvilken eller hvilke sanser budskaberne sendes gennem.

Hvis en clairvoyant modtager budskaber gennem sit syn, kan budskaberne enten fremstå som symboler eller som konkrete billeder, og nogle gange er det en kombination. Hvis en clairvoyant modtager budskaber til en person, der er meget privat eller tilbageholdende, kan informationen dukke op som symboler, som clairvoyanten ikke forstår – men som til gengæld giver fuldt ud mening for modtageren.

Som clairvoyant er kunsten at sætte sig selv til side og lade den åndelige verden trække på ens reference. Der er ikke to clairvoyancer, der er helt ens, da clairvoyanter formidler tingene på hver sin måde. Men som modtager af budskaberne skal du gerne opleve, at essensen af indholdet læner sig op ad hinanden.

Clairvoyance på telefon eller som fysisk session

Mange forbinder clairvoyance med et hyggeligt rum fyldt med stearinlys og mystik, hvor clairvoyanten kontakter ånderne foran modtageren. Men den åndelige verden er uafhængig af tid og sted, og derfor virker clairvoyance over telefonen lige så godt, som hvis du sidder i samme fysiske rum som clairvoyanten.

Det kan sammenlignes med at bruge internettet, hvor du kan koble dig op til at tale med alle i hele verden. Clairvoyance er blot en form for åndelig internetforbindelse, hvor clairvoyanten tilkobler sig den åndelige verden og formidler budskaberne til dig.

Faktisk kan det være en fordel at vælge en clairvoyance over telefonen, fordi den clairvoyante ikke bliver farvet af dit fysiske udtryk som tøj, farver, ansigtsudtryk, dufte etc. Du kan nemlig fortælle mange ting om et andet menneske blot ved at se på ham eller hende, og den mulighed har clairvoyanten naturligvis ikke over telefonen.

Det betyder, at den clairvoyante er nødt til at stole 100 % på den åndelige verden, så clairvoyancen bliver ikke farvet af de fysiske udtryk. Ligegyldigt om du foretrækker en clairvoyance over telefonen eller i et fysiske rum, er det vigtigt, at du har en god følelse i maven, når du taler med clairvoyanten. Du skal føle dig tryg, og det lægger vi stor vægt på hos Klarsyn24.dk.

Clairvoyance møder dig i netop din situation

Mange clairvoyante bruger deres empatiske side til at mærke, hvordan energien er omkring dig, så de bedre kan få svar på, hvordan du kan blive løftet ud af din udfordring. Clairvoyance handler i høj grad om at møde dig som menneske lige der, hvor du er. Det betyder også, at du vil få svar, der kan hjælpe dig videre til at nå dit mål.

Når clairvoyanten har mærket, hvordan du har det, trækker han eller hun sig ud af følelsen igen for at kunne gå ind i sit klarsyn og hjælpe dig. Hvis clairvoyanten bliver i følelsesuniverset, kan svarene blive mudrede af følelser, og derfor er clairvoyanten meget bevidst om sine egne følelser i forhold til de følelser, der formidles fra de åndelige guider.

Det er vigtigt, at du er bevidst om, at det er dit liv, og du har selv et ansvar for at tage beslutningerne. Dine åndelige guider vil fortælle dig, hvilke muligheder du har, hvis du går den ene eller anden vej. Men du må gå ind situationen med åbne øjne.

For eksempel kan du stille spørgsmålet ”Hvornår møder jeg en ny mand?”, men i virkeligheden vil du sandsynligvis hellere vide, hvornår du møder en mand, der kan give dig det liv, du gerne vil have. Clairvoyance vil på en konstruktiv måde hjælpe dig til at finde frem til det, du ikke selv kan se.

Du får vejledning til at komme nemmest til dit mål

Clairvoyance giver dig altså ikke et statisk svar på dit spørgsmål eller din udfordring. Svarene til dig er potentialer, som kan give dig et andet perspektiv til at løse din udfordring. Det er nemt at stirre sig blind på problemet, og ofte kan det være svært at se skoven for bare træer, når du leder efter en løsning. Dine åndelige guider vejleder dig i at komme nemmest udenom de sten, der er på din vej.

Jo mere bevidst du er om, hvad du gerne vil vide, jo bedre bliver din tid brugt. Og er du parat til forandring, er du allerede meget tættere på dit endelige mål. Med den åndelige vejledning lærer du at være i dit liv og din situation på en sund måde. Det vigtigste er, at du er åben for, hvad der kommer og ikke sætter barrieren ned for, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Vil du for eksempel gerne vide, i hvilken retning dit parforhold går, kan en del af dine åndelige guiders vejledning handle om, hvad du selv kan gøre for at tiltrække en god partner – og hvordan du kan give slip på det, du ikke ønsker i dit liv.

Hvad kan du få svar på ved en clairvoyance?

Du kan spørge clairvoyanten om alt mellem himmel og jord. Få svar på alt om kærlighed, parforhold, relationer, job og økonomi, arbejde, helbred, flytninger, eller find ud dit potientiale – blot for at nævne nogle typiske emner. Måske tvivler du på, om du skal købe en hund. Måske undrer du dig over, hvad meningen med livet er, eller hvordan du får tingene til at fungere i hverdagen. Du får svar på netop det dilemma, du står i.

Alle kan have gavn af clairvoyance. Derfor hjælper vi alle lige fra omsorgspersoner som SOSU-assistenter og læger, der stresser i hverdagen, til politikere, der har brug for vejledning til valgkamp og andre politiske situationer. Med clairvoyance kan vi hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger, så du kan nå derhen, hvor du ønsker at være.

Dine åndelige guider er klar til at vise dig, hvordan du fjerner stenene på din vej, en efter en. Efter clairvoyancen vil du føle, at der er lys for enden af tunnelen, og vejen til dit mål bliver samtidig god og interessant. Dybest set handler det om at leve hvert øjeblik af dit liv på en måde, der er konstruktiv og spændende.

Står du i et dilemma og har brug for vejledning til at komme videre? Så kontakt os på www.klarsyn24.dk. Du opretter dig som bruger på vores website her.