Da en nysgerrig kat følte trang til et længere eventyr, blev ejeren efterhånden bekymret for, om hendes kat var kommet til skade. Derfor kontaktede hun Klarsyn24 for at finde ud af, hvor katten var. Gennem dyreclairvoyance fik både clairvoyanten og ejeren nogle overraskelser om den nysgerrige kats færd.

I nærheden af sit hjem fandt en kvinde en vildkat, der var kommet til skade. Hun kunne ikke få sig selv til at efterlade den alene og overladt til sig selv, så hun tog den med og fik den til dyrlæge. Efter behandlingen gav kvinden den tidligere vildkat et hjem, hvor den nød livet sammen med en anden kat.

Et par år senere var kvinden nødsaget til at få begge katte passet i en kattepension 30 kilometer fra deres hjem. Vildkatten, der havde fundet sig godt til rette i sit nye hjem, brød sig ikke om at være i pensionen. Så den stak af, så snart hun kom for at hente den.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN DYRECLAIRVOYANT

Lang og spændende tur

Kvinden ledte og ledte, men katten var forsvundet. Savnet og uvisheden gjorde hende meget ked af det. Hun var nervøs for, om hendes kat lå et sted og var kommet til skade eller død. For at få vished valgte hun at kontakte Klarsyn24, der med dyreclairvoyance hurtigt fik forbindelse til katten.

Den var i live og prøvede at finde hjem. Og den havde været vidt omkring. Hele vejen fra pensionen hjem til kvindens landsby kunne clairvoyanten følge kattens rute. Den var blandt andet gået over en bro, og et sted skulle den under motorvejen. Kvinden genkendte alle de steder, clairvoyanten kunne se, så hun vidste lige, hvor katten havde gået. De fandt også ud af, at den var gået en omvej, fordi den var nysgerrig.

Men den nysgerrige kat var hurtigt videre i sin færd, så da kvinden kom frem til de forskellige steder, var den væk igen. I en måned fulgte clairvoyanten den rundt i kvindens by. Katten fandt blandt andet et sovested i en carport hos nogle unge mennesker, hvor der lå et tæppe. Og den kom forbi et hus med stråtag, der viste sig at være naboens.

Som at være der selv

Katten var også på besøg hos en anden af byens borgere, hvor den prøvede at fange fisk i et havebassin. Kvinden havde aldrig været på besøg her, men fik lov til at se haven, der var indrettet på samme måde, som clairvoyanten havde set med kattens øjne. Clairvoyanten havde ikke kendskab til området og havde aldrig været der, så hun fik alle billeder og beskeder leveret via hendes guider, når hun havde kontakt med katten.

Et par måneder senere dukkede katten op i landsbyen igen, men den havde ikke glemt sit liv som vildkat. Så den valgte det frie liv, men den er set flere gange i byen og ved stadig, hvor kattemaden står, hvis den bliver sulten.

Er din kat også rendt på eventyr – og vil du vide, hvor den er? Eller er din hund, kat eller hest begyndt at opføre sig anderledes? Dit dyr fortæller dig en masse med sin opførsel, og clairvoyance til dyr kan hjælpe dig til at finde årsagen.

⭐ ⭐ ⭐
MØD EN DYRECLAIRVOYANT

Få dit dyr igen med dyreclairvoyance. Kontakt vores dygtige Clairvoyanter i dag – de er klar til at guide dig.