Alt i vores liv har en energi, også vores navn og den fødselsdag, vi kommer til verden med. Og er energien i ubalance, kan det få voldsomme konsekvenser for vores liv. For en kvinde stillede ulykker og uvenskab sig i kø, da hun blev gift og skiftede sit mellemnavn. Men så hørte hun om numerologi.

Det skulle være starten på et lykkeligt liv. Brylluppet. Dagen, hvor de to blev smedet sammen, og hun skiftede sit navn. Hvad kvinden ikke vidste på det tidspunkt var, at hendes energi er stærk, og at hun kan virke meget frembrusende. Med navneskiftet gik det helt galt.

Inden for det første halve år af sit nye ægteskab havde kvinden tre alvorlige ulykker. I løbet af det næste år mistede hun kontakten til det meste af sin familie, og hun følte, at hun blev uvenner med alt og alle. Frustreret forsøgte hun at finde årsagen, men hun kunne ikke forstå, hvorfor det hele gik galt.

Navneskift skabte nyt og bedre liv

En dag kiggede en numerolog på hendes energier, og det var et vendepunkt for kvinden. Hun ændrede sit navn og fjernede mandens navn. Tingene begyndte at gå i den rigtige retning igen, og hun kunne mærke, at hun fik hjælp til at lave nogle skift til det bedre. Med navneændringen forsvandt manden efterhånden ud af hendes liv. Og det blev nemmere for hende at få det, hun gerne ville have.

I stedet for at skulle kæmpe hele tiden, kom der nu flow i hendes liv. Og selv om der selvfølgelig var ting, hun selv skulle gøre for at forbedre hendes vilkår, var det nemmere og mere overskueligt end før. Med energierne i balance og en bevidsthed om hendes egne energier, kan hun nu styre sit liv i den retning, hun gerne vil.

Fra gammel jerncykel til racercykel

Numerologi kan støtte op omkring de vibrationer, du har med dig, og skabe mere flow og balance i dit liv, så du opnår det, du ønsker. Alt efter, hvad du gerne vil, og hvad du er sat i livet for, kan numerologi balancere dine navne og gøre dig bevidst om både dine stærke energier og de ubalancer, der holder dig tilbage.

Når du får skabt balance i dine energier, kan det sammenlignes med, at du skifter din gamle, tunge jerncykel ud med en racercykel. Du får mulighed for at drøne mere smidigt over udfordringerne mod dit mål, og du kan bedre bruge det, du har med dig, på en konstruktiv måde.

Har du for eksempel et udfordrende tal i dit numeroskop, kan du blive guidet til at bruge den energi på den mest konstruktive måde, hvis du ikke ønsker at skifte tallet i dit navn ud. Det kan være en energi, der virker provokerende på andre, men når du er bevidst om det, kan du tone energien op eller ned efter behov.

Lad energierne styrke – ikke styre – dit liv

Når du dykker ned i numerologien, vil du opleve, at det er en opdagelsesrejse i sig selv. Alle datoer har for eksempel en bestemt energi. De tal, du har fra din fødselsdag, fortæller, hvad du er kommet til Jorden for at udleve, og hvad du har med dig af potentialer. Derfor er din fødselsdag vigtig at kombinere med energierne i dit navn, når vi arbejder med dit numeroskop.

Da hver dag er en bestemt energikombination, kan det have stor betydning, hvilken dag du vælger til store begivenheder som bryllup og barnedåb. Med numerologi finder du ud af, hvornår dagsenergien er bedst for netop den begivenhed, så det har en positiv indvirkning langt ude i fremtiden.

Tag energien og styr den i den retning, du gerne vil – i stedet for at lade energien styre dig.
Kontakt vores erfarne konsulenter i dag – de er klar til at styrke dine energier med numerologi.