Clairvoyant Business Rådgivning – Skype session

Få et clairvoyant helikopterblik og styrk væksten i din forretning med Clairvoyant Business rådgivning via Skype.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Har du brug for klarhed og overblik i dit firma, så du kan rykke fremad og vækste? Eller trænger firmaet til at få et bedre samspil mellem kunder og personale? Med Clairvoyant Business rådgivning får du en personlig clairvoyant sparring, der er målrettet dit erhverv.

Vores konsulenter har en clairvoyant tilgang, skarp forretningsmæssig indfaldsvinkel og en solid businesserfaring, der giver dig mulighed for at forbedre firmaets dynamik, flow og synergi. Resultatet er bedre overblik til at træffe de rigtige beslutninger og øge væksten.

Clairvoyant Business rådgivning foregår via Skype, når det passer dig. Når du har booket et tidspunkt, modtager du automatisk en bekræftelsesmail. Heri er dit link til din Skype session, så du skal blot logge på Skype og klikke på linket, når tidspunktet nærmer sig.

Det er en fordel at være klar i god tid, så du har tid til at tjekke, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer, når konsultationen starter. Det giver dig de bedste forudsætninger for at få fuld valuta for din clairvoyante sparring på dit firma.

Book en Clairvoyant Business rådgivning nu, så du står stærkere i beslutningerne for dit firma.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.