Numerologi – Den store session nyt navn – Skype session

Bliv mere fri og giv slip på dine gamle mønstre med et nyt navn gennem en numerologi session via Skype.

3.695,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Føler du dig låst i dine mønstre? Har du drømme og ønsker i dit liv, men svært ved at få dem til at gå i opfyldelse? Energierne i dit navn kan holde dig tilbage, så du ikke kan bevæge dig frit i den retning, du drømmer om. Med en tolkning på dit nuværende navn og en ændring i de negative energier i navnet, kan du opnå en bedre balance i dit liv og opnå det, du ønsker.

Numerologen lægger et numeroskop på dit nuværende navn og finder de ubalancerede tal, der skaber ubalancer i dit liv. Det kan være ubalancer i din karriere, i dit kærlighedsliv, i dit helbred eller i dit pengeflow. For at få harmoni og positivt flow i alle aspekter i dit liv vil du få lagt et rent numeroskop, hvor tallene i dit navn og din fødselsdato harmonerer.

Med forståelsen for dine ubalancer i dit gamle navn og harmonien i dit nye navn vil du have optimale muligheder for at dirigere dit liv i den retning, du ønsker og opnå et positivt og afbalanceret liv på alle områder.

Din numerologi session foregår via Skype, og du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Når du har bestilt din tid, modtager du en mail med et link til din Skype session. Tjek i god tid, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer. Så logger du blot på Skype og klikker på linket i mailen.

Book en tolkning af dit gamle navn og et nyt navn for at få optimale vilkår for et positivt liv.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Video session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Video session.

Klarsyn24 benytter Whereby platformen til alle video sessions. Whereby er en meget simpel video platform som ikke kræver at du installer noget på din computer. Vi sende dig et link til vores Whereby konto, som du bare skal klikke på og derefter skal du blot skrive dit navn (det du oplyste da du købte dette produkt) og dernæst skal du “banke på” for at få lov til at deltage i video sessionen.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Video sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Video session har styr på det tekniske omkring din computers internetforbindelse, kamera og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din computer virker i forhold til at holde en video session i din browser og evt. laver en privat test.

Vi anbefaler, at du benytter Google Chrome browseren, men andre browsere kan også benyttes. Se her hvordan du sikrer, at din browser og Whereby har tilladelse til at benytte kamera og mikrofon til din Video session: https://support.google.com/chrome/answer/2693767

Under selve Video sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.