Numerologi – Den store session nyt navn – Skype session

Bliv mere fri og giv slip på dine gamle mønstre med et nyt navn gennem en numerologi session via Skype.

3.695,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Føler du dig låst i dine mønstre? Har du drømme og ønsker i dit liv, men svært ved at få dem til at gå i opfyldelse? Energierne i dit navn kan holde dig tilbage, så du ikke kan bevæge dig frit i den retning, du drømmer om. Med en tolkning på dit nuværende navn og en ændring i de negative energier i navnet, kan du opnå en bedre balance i dit liv og opnå det, du ønsker.

Numerologen lægger et numeroskop på dit nuværende navn og finder de ubalancerede tal, der skaber ubalancer i dit liv. Det kan være ubalancer i din karriere, i dit kærlighedsliv, i dit helbred eller i dit pengeflow. For at få harmoni og positivt flow i alle aspekter i dit liv vil du få lagt et rent numeroskop, hvor tallene i dit navn og din fødselsdato harmonerer.

Med forståelsen for dine ubalancer i dit gamle navn og harmonien i dit nye navn vil du have optimale muligheder for at dirigere dit liv i den retning, du ønsker og opnå et positivt og afbalanceret liv på alle områder.

Din numerologi session foregår via Skype, og du kan vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Når du har bestilt din tid, modtager du en mail med et link til din Skype session. Tjek i god tid, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer. Så logger du blot på Skype og klikker på linket i mailen.

Book en tolkning af dit gamle navn og et nyt navn for at få optimale vilkår for et positivt liv.

Vigtig information

Du vælger en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte dato er ledig for en Skype session.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.