Pendulering

Pendulering er et ældgammelt redskab, der meget præcist kan hjælpe den enkelte til at få svar på spørgsmål, hvor svaret er enten ja eller nej. Spørgsmålene skal være meget præcise for at kunne give ordentlige svar, og det kræver derfor en trænet spørger. Svarene kommer fra dit højere jeg, som er din egen intuition.

Hvad betyder pendulering?

Pendulering er evnen til at få svar på spørgsmål ved at svinge et pendul. Pendulering kan også bruges til at lokalisere genstande, som er blevet væk. Fælles for begge er, at spørgeren skal have en bevidsthed om svarene for, at penduleringen fungerer.

Pendulering som værktøj er en del af begrebet ”radiæstesi”, der er følsomhed over for udstrålinger. Begrebet er opfundet i 1900-tallet af Alex Bouly fra Frankrig, der ønskede at gøre disciplinen videnskabelig og dermed distancere den fra dens okkulte fortid. Et andet værktøj inden for radiæstesi er ønskekviste, som tidligere blev brugt til at søge efter vand, og de er ligeledes blevet brugt til at søge efter underjordiske strålinger.

 

Hvad er et pendul?

Et pendul består blot af et lod og en lang snor eller kæde. Loddet kan for eksempel være et yndlingssmykke, en nøgle eller en ring. Det vigtigste er, at det ikke formet på en måde, der får det til at svinge i en bestemt retning. Og så skal loddet kunne svinge i en bue ved sin egen vægt.

Snoren eller kæden skal passe til loddet i længde og tyngde, så loddet kan svinge frit. Vil du lave dit eget pendul, må du derfor prøve dig frem, til du finder den rigtige type snor eller kæde og længden, så det passer til det lod, du har valgt.

 

Hvordan virker pendulering?

Pendulering er en forlængelse af din intuition, og som redskab henter pendulet svarene fra din underbevidsthed og din indre guide. Dermed får du gennem pendulering vist, hvad din intuition allerede ved. Ved at pendulere styrker du derfor din intuition, og jo dygtigere du bliver, jo mindre vil du have brug for redskabet, da du selv vil kunne finde svarene i din intuition.

Pendulering kan ikke give dig komplekse svar og lange forklaringer, og du er derfor nødt til at forme dine spørgsmål, så pendulet kan svare enten ja eller nej. Stiller du et spørgsmål, som din underbevidsthed ikke har en chance for at svare på, vil du få vist svaret ”måske” eller ”forkert spørgsmål”.

Pendulet sætter dig altså i forbindelse med tanker eller viden, som du ikke er bevidst om. Det kan også være tanker, du af den ene eller anden årsag har fortrængt. Når du stiller et spørgsmål til pendulet, der holdes i udstrakt arm, vil din underbevidsthed sende små elektriske impulser ned gennem din arm som svar, og det er dem, der får pendulet til at svinge frem og tilbage, til siderne, i en cirkel eller være stille. Pendulets bevægelser kan nu tolkes som ja, nej eller måske ud fra, hvad de forskellige svingninger betyder.


Pendulering giver dig svar fra din underbevidsthed

Selv om du måske tvivler på, hvad du skal gøre i forhold til kærlighed, job og helbred, så ved du sandsynligvis ubevidst godt, hvad der er bedst. Pendulering kan hjælpe dig til at få svar på de spørgsmål, du tumler med, og svarene vil være hentet direkte fra din underbevidsthed.

Når du bruger pendulet, kan du komme i kontakt med din intuition og styrke den, så du i fremtiden lærer at stole på den. Penduleringen giver dig forskellige muligheder for at reflektere over spørgsmål og lede dig på sporet af svar, du ubevidst godt ved i forvejen.

Pendulering kan også hjælpe dig til at finde ting, du har tabt eller forlagt, hvis du ubevidst har en idé om, hvor tingen kan være henne. Har du ikke en chance for at kende svaret, kan du ikke bruge pendulering til at få svaret på dit spørgsmål.

På samme vis kan du ikke bruge pendulering til at spå om fremtiden, da alle handlinger kan påvirkes af den frie vilje, som hver enkelt person har. Til gengæld kan pendulet bruges til at vælge mellem alternativer inden for forskellige områder, hvis du har mulighed for at foretage et valg.

Du kan for eksempel bruge pendulering til at afgøre, om du skal beholde dit job eller finde et nyt, om du vil have flere børn, om du skal rejse i ferien, om du har kompetencerne til at bestå et bestemt kursus og så videre. Så længe du ubevidst har en chance for at kende svarene, kan du bruge pendulering til at blive guidet i den rigtige retning.

 

Har du brug for et klart ja eller nej på dine konkrete spørgsmål i livet? Brug pendulering til at gøre din intuition stærkere, så du kan træffe de rigtige beslutninger på din vej.

Seneste blogindlæg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

30
aug

Afdødekontakt gav inspiration til at afslutte ulykkeligt kærlighedsforhold

Nogle gange kommer hjælpen fra en uventet kant også ved en afdødekontakt. Det fandt en kvinde ud af, da hun kontaktede Klarsyn24 for at få kontakt med sine afdøde bedsteforældre. I stedet tonede en af de gamle karle fra bedsteforældrenes gård frem, og han havde nogle vigtige beskeder med til hende. En kvinde havde problemer […]

12
jul

Hvordan arbejder en clairvoyant? Budskaber fra den åndelige verden til dig

Du har nok hørt om clairvoyance, og måske er du allerede helt med på, hvad du kan bruge clairvoyance til. Men hvordan arbejder en clairvoyant? Og hvordan kan clairvoyanten modtage budskaber fra den åndelige verden til dig? Det kan du blive klogere på her. Der er mere end 100 forskellige typer af clair, som er […]

21
maj

Kunne ikke blive gravid – indtil C7 Tools skabte balance i kroppen

Et stigende antal kvinder oplever fertilitetsproblemer, og på trods af flere forsøg med kunstig befrugtning lykkes det ikke at blive gravid. Selv om kvinden er rask og burde kunne blive gravid, kan der være ubalancer, der blokerer. Det oplevede en kvinde, der fik rettet balancen i kroppen med C7 Tools. I flere år havde en […]