Spirituel business rådgivning

Clairvoyant crossfit til erhvervsmarkedet

Har du brug for at få overblik over personale, kunder, samarbejdspartnere, leverandører, arbejdsmiljø, konflikthåndtering, flaskehalse, knudepunkter, blokeringer, arbejdsrelateret stresshåndtering, gruppedynamik eller måske en ny business-partner? Kunne det være interessant for dig at få kunder og personale i hele firmaet/koncernen til at være i samspil? 

Eller har du mest brug for hurtig indsigt, klarhed og overblik? Det være sig personlige erhvervsfremmende behov eller decideret firmaudvikling – måske i form af kortlægning af nye strategier, økonomi- og forretningsplaner, eller løsningsmodeller både internt og eksternt, der skaber et bedre flow i din virksomhed? Eller har du behov for direkte personlig erhvervsmæssig clairvoyant sparring?
Så kan spirituel business-rådgivning være noget for dig.

Flere af Klarsyn24’s konsulenter leverer en eksklusiv kompetence, hvor konsulenterne foruden den clairvoyante tilgang besidder en skarp forretningsmæssig indfaldsvinkel og solid businesserfaring, der sikrer dig et utal af muligheder via et clairvoyant helikopterblik og unik erhvervserfaring- og -forståelse.

En spirituel business-rådgivning hjælper dig på dine kerneområder og løfter dig op, så du hurtigt får det store overblik og adgang til nye indfaldsvinkler, anderledes flow i virksomheden og som oftest forbedret dynamik, bedre flow, og mere synergi, der ofte resulterer i vækst. På alle fronter.

Den spirituelle business-rådgivning er din genvej til klarhed og større personlig power, lige fra hjertet af.
Du opnår hurtigere adgang til alle dine ressourcer, finder årsagen i stedet for symptomerne og får fjernet støjen, så du kan høre din egen stemme. 

Der er altid en konsulent, som kan hjælpe dig og din business, her og nu, når du har tid og behov. Det tager præcis den tid, det skal tage. Hverken MERE eller MINDRE, og du er altid sikret 100 % anonymitet. 

 

Logget ud
nr. 134

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Peer er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance, klarsyn, business Rådgivning og afdødekontakt

Logget ud
nr. 104

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Tarot - englekort

Lumea er en stærk clairvoyant på klarsyn24.dk som evner Clairvoyance. Lumea har et stærkt klarsyn, klarfølelse samt klarhørelse og er meget præcis i sine læsninger. Her på klarsyn24 vil jeg kunne hjælpe, guide og give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have om eks. Job, økonomi, kærlighed, parforhold, business rådgivning og afdødekontakt mm.

Logget ud
Pia
nr. 200

Clairvoyance, Spirituel Psykoterapi, Fjernhealing, Klarsyn

Pia er født med sine spirituelle evner og har altid haft kontakt med den spirituelle verden. Hun er en stærk clairvoyant som evner Clairvoyance, Klarsyn og klarfølelse.

Logget ud
nr. 208

Clairvoyance, Klarsyn, Business rådgivning, Afdødekontakt

Gitte er en skarp, dygtig Clairvoyant, der formidler sine budskaber på en meget kærlig/ærlig måde, med hensynet til den enkelte.