Coaching – Skype session

Få værktøjerne til at tackle dine forhindringer og nå dine mål med coaching via Skype, når det passer dig.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Sidder du fast i gamle mønstre, eller har du svært ved at finde dit mål? Coaching hjælper dig til at finde dit mål og nå til gode resultater hurtigt og effektivt. Du får værktøjer til at kigge dybt i dine forhindringer og finde motivationen til at skabe de bedst mulige resultater.

Med coaching finder du motivationen til at vækste og udvikle dine potentialer. Du finder dine egne værdier og arbejder med de begrænsende overbevisninger, der hæmmer din vækst og udvikling. Coaching giver dig redskaberne til at nå dine visioner og drømme.

Få en coaching session, når du har brug for det via Skype. Når du har bestilt din tid, modtager du en mail med et link til din session. Og når tidspunktet nærmer sig, logger du blot på Skype og klikker på linket.

Få mest ud af din coaching ved at logge på Skype i god tid, så du kan tjekke, at din internetforbindelse, lyd og Skypekonto fungerer.

Book din coaching nu og nå dine mål.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.