Husrensning Jylland

Få den gode energi tilbage i dit hjem og få dit overskud og velvære igen med en husrensning i Jylland.

3.695,00 kr.5.450,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Hvis du af uforklarlige årsager har problemer med at sove, eller der sker mystiske ting i dit hjem, kan dit hus være plaget af åndelig aktivitet. Har du børn eller dyr i huset, har du måske oplevet, at de reagerer på ting, der ikke kan ses med det blotte øje.

Ånderne er der måske ikke for at genere dig – det kan være kære afdøde, der blot holder øje og passer på dig og din familie. Men det kan også være afdøde, du ikke kender, og som belaster den gode energi i huset. Har de tidligere ejere af huset for eksempel haft et dårligt samliv eller været meget syge, kan den negative energi klæbe sig fast i huset.

For at få den gode energi tilbage i dit hjem, så du og din familie igen kan føle velvære, kan en husrensning være den optimale løsning. Når du bestiller en husrensning i Jylland, vælger du blot størrelsen på huset og din ønskede konsulent.

Ved det aftalte tidspunkt kommer konsulenten på besøg og mærker energierne ved at gå en runde i huset. Herefter ved konsulenten, hvilke ånder der skaber den negative belastning, og du kan lade konsulenten fjerne den åndelige aktivitet. Efter besøget kan du ånde lettet op og igen sove roligt om natten.

Book en husrensning for at komme den åndelig aktivitet til livs og nyd at være i dit hjem igen.

Vigtig information

Er dit hus / ejendom over 300 m2 kontakt kundeservice for en pris.

Priserne for husrensning er inkl.moms og kørsel samt evt. opfølning.

Vi kommer gerne ud i weekenden mod et tillæg på 1.000 DKK som efterfaktureres oveni i produktets pris.